Kako podržati kružno gospodarstvo

Kako podržati kružno gospodarstvo

Podsjetnik: kao klijent koji se služi našom uslugom za upravljanje strojnim parkom, već ste dio te priče

Kružno gospodarstvo ključan je dio vašeg puta prema održivosti jer se usredotočuje na stvaranje maksimalne vrijednosti uz minimalnu uporabu sirovina i resursa. To je bolje za okoliš, naše društvo – i vaše poslovanje.

Već smo postavili temelje djelotvornog kružnog gospodarstva putem usluga kao što je upravljanje strojnim parkom. Vašoj tvrtki možemo pomoći smanjiti potrošnju resursa dok istovremeno pojednostavljujemo vaš rad. 

Smanji, ponovno upotrijebi, recikliraj

27 %

mase alata tvrtke Hilti čini reciklirani materijal, u odnosu na 8 % globalnog prosjeka
Smanjujemo upotrebu primarnih sirovina povećanjem količine recikliranog čelika i plastike u našim proizvodima.

1.3 milijun

alata, baterija i dodataka prikupila je tvrtka Hilti u 2020. godini
Podržite kružno gospodarstvo i dopustite nam da besplatno pokupimo vaše alate čiji je vijek trajanja završio. Pronaći ćemo način za njihovu ponovnu upotrebu ili reciklažu.

81 %

svog prikupljenog materijala reciklirano je radi ponovne upotrebe materijala
Neprestano poboljšavamo naše stope oporabe zahvaljujući inovacijama u tehnologiji razvrstavanja i obrade.

1,929 tone

materijala izdvojeno je postupkom recikliranja
Radimo na osiguranju ponovnog ulaska velikih količina čelika, bakra i aluminija u cikluse međunarodne robne trgovine.

Smanjite rasipnu prekomjernu kupovinu

Smanjite rasipnu prekomjernu kupovinu

Sada možete učiniti više uz manje proizvoda

Usluga upravljanja strojnim parkom pomaže vam osigurati raspolaganje samo opremom koja vam je potrebna. Usto, uz ON!Track, naš softver za upravljanje opremom, možete identificirati neaktivnu ili izgubljenu opremu prilikom prelaska s jednog projekta na drugi. Neki alat vam je potreban samo na nekoliko dana ili tjedana?

Nemojte ga kupovati – umjesto toga iskoristite našu uslugu alata na zahtjev. Uvijek ćete dobiti visokokvalitetne alate koji traju dulje, a naši lokalni centri za popravke radit će na tome da im još više produlje vijek trajanja. Ako su po isteku ugovora alati još uvijek produktivni, samostalno odlučite želite li produljiti ugovor.

Ponovno ćemo upotrijebiti ono što vama više ne treba

Štedite danas da biste imali sutra

Ponovno ćemo upotrijebiti ono što vama više ne treba

To je postupak koji se odvija bez prepreka: opremu ćemo kod vas besplatno pokupiti, gdje god se nalazili u svijetu. Preuzet ćemo čak i alate i baterije naših konkurenata. No što će se dogoditi s njima? Neki alati koji su funkcionalno istovjetni novim alatima postaju dijelom naše zalihe za iznajmljivanje, čime se ukida potreba za proizvodnjom i transportom nove opreme.

Ostatak se donira humanitarnim i obrazovnim organizacijama za neintenzivnu upotrebu. Komponente koje ispunjavaju naše standarde visoke kvalitete mogu ponovno upotrebljavati naši centri za popravke. Što god preostane odlazi našim partnerima za recikliranje.  

Gotovo neograničeno recikliranje

Gotovo neograničeno recikliranje

Pokušat ćemo reciklirati ono što ne možemo ponovno upotrijebiti

Alate ili komponente koje se ne mogu ponovno upotrijebiti preuzet će naši provjereni globalni partneri za recikliranje. Preuzimamo odgovornost za naše proizvode tijekom cijelog vijeka trajanja.

Velik udio mase tipičnog alata čine visokokvalitetni metali koji se gotovo neograničeno mogu reciklirati za različite primjene. Iako na tržištima na kojima su naši proizvodi prisutni postižemo visok stupanj netoplinskog recikliranja, nastavljamo surađivati s našim partnerima za recikliranje kako bismo još više povećali volumen iskoristivosti.

ZAJEDNO ODRŽIVIJI

Usklađivanjem poslovanja s održivim poslovnim strategijama možemo zaštitu okoliša te zdravlje ljudi i društva staviti na prvo mjesto, zajedno s gospodarskim čimbenicima.

Pročitajte više o održivosti

USLUGA STROJNOG PARKA ALATA

Pojednostavite financijsko planiranje uz uslugu upravljanja strojnim parkom. Fiksna mjesečna naknada pokriva sve vaše alate, uključujući troškove njihove upotrebe, servisa i popravka.

Otkrijte uslugu upravljanja strojnim parkom

POBOLJŠAJTE UPRAVLJANJE OPREMOM

Steknite veću kontrolu nad svojim inventarom upotrebom digitalnih rješenja tvrtke Hilti za upravljanje opremom i optimiziranje inventara alata.

Saznajte više o upravljanju opremom