SOFTVER ZA PROJEKTIRANJE, APLIKACIJE I BIM RJEŠENJA

Od projekta i konstrukcije do upravljanja zgradom

Želite li učiniti vaše građevinske projekte jednostavnijim, sigurnijim i produktivnijim? Poboljšajte svoj način rada automatskim izvođenjem složenih izračunavanja i svođenjem na minimum potrebe za detaljnim stručnim savjetima inženjera.

Učinite vaše projekte sigurnijim tako što ćete izbaciti ručne prijenose podataka i potencijalne pogreške.

Isporučite bolje projekte putem BIM projektiranja u uredu kako biste uštedili na interferencijama i vremenu na gradilištu. Aplikacijama koje se zasnivaju na Cloud tehnologiji možete poboljšati suradnju projektnog tima i dobiti pristup projektnim podacima u realnom vremenu. 

Hiltijev softver za projektiranje, aplikacije i BIM rješenja koja se zasnivaju na testiranim i odobrenim Hiltijevim tehnologijama, međunarodnim propisima i Hiltijevim metodama projektiranja omogućuju vam da sigurno i pouzdano koristite primjene projekata.

Oslonite se na usluge Hiltijevih inženjera i osoblja koji će raditi s vama na gradilištu, online i telefonskim putem u više od 120 zemalja širom svijeta.

PITAJTE INŽENJERA

HILTIJEVI PROIZVODI KOJI SU POKRIVENI BIM SOFTVEROM ZA PROJEKTIRANJE

Hilti PROFIS Anchor software

SOFTVER ZA PROJEKTIRANJE SIDARA

Projektira sidra i sustave kanala za sidrenje, bazne ploče i rukohvate.

Dodatne informacije
Hilti PROFIS rebar 3D design software

SOFTVER ZA PROJEKTIRANJE NAKNADNO POSTAVLJENE ARMATURE

Hiltijev softver PROFIS Rebar projektira široki raspon primjena za armaturu uporabom Eurokoda 2 i Hiltijevih metoda projektiranja.

Dodatne informacije
SOFTVER ZA PROJEKTIRANJE MODULARNIH NOSAČA

SOFTVER ZA PROJEKTIRANJE MODULARNIH NOSAČA

Putem ovog softvera, možete projektirati, specificirati i naručiti potrebne Hiltijeve proizvode kako biste izgradili sustav modularnih nosača.

Dodatne informacije
HILTIJEVA BIM/CAD BIBLIOTEKA

HILTIJEVA BIM/CAD BIBLIOTEKA

Pristupite bogatoj Hiltijevoj BIM/CAD biblioteci sa Hiltijevim proizvodima u 2D i 3D obliku na Hilti Online ili preko naših partnera AutoCAD ®, Revit ®, Tekla, Dlubal i bimobjects.com.

Dodatne informacije