Nastavci za strojeve

Pogledajte kako su naši nastavci za strojeve dizajnirani za brži, bolji i dugotrajniji rad: svrdla, sjekači, krune, abrazivi i listovi za pile

Hilti Nastavci za alate

Nastavci za alate

Želite još više iskoristiti svoje Hilti alate? Samo dodajte naše kvalitetne nastavke.

Radite brže i dulje s visokoučinkovitim, izdržljivim Hilti nastavcima projektiranim da iz vaših Hilti alata izvuku ono najbolje. Od svrdala do listova za pilu i još mnogo toga, naši nastavci vam pomažu obaviti posao kako treba.

A budući da znamo da nisu svi poslovi, projekti i proračuni isti, nudimo opcije Standard, Premium i Ultimate – kako bismo vam pomogli da dobijete nastavak za alat koji vam stvarno treba.

Zašto odabrati Hilti nastavke za svoje alate?

Pouzdanost za sve vaše poslove

Pouzdanost za sve vaše poslove

Od bitova odvijača do sjekača, od dijamantnih reznih ploča do zvona, imamo nastavke na koje možete računati.

Nastavci koji odgovaraju vašim potrebama

Nastavci koji odgovaraju vašim potrebama

S našim višelinijskim pristupom, možete jednostavno birati između opcija Standard, Premium ili Ultimate.

Ukupne performanse sustava

Ukupne performanse sustava

Svi naši nastavci projektirani su za optimalnu izvedbu s Hilti alatima tako da dobivate jedan sustav visokih performansi.

Nenadmašno jamstvo

Nenadmašno jamstvo

Naša svrdla za udarno bušenje i mnogi naši dijamantni nastavci pokriveni su ako postoji problem s materijalima ili izradom.*

Označavanje u boji za jednostavniji odabir nastavka za alat

Označavanje u boji za jednostavniji odabir nastavka za alat

Tri boje, tri razine performansi, tri razine cijene

Odabir pravog nastavka za vaš posao može biti glavobolja. Kako bismo vam pomogli da se lakše snalazite kroz našu ponudu alatnih nastavaka, klasificirali smo ih u tri skupine na temelju izvedbe i cijene. Jednostavno uskladite svoje potrebe s jednim od naša tri različita imena i boje.

Hilti kvaliteta po ekonomičnoj cijeni

Standard

 • Standard linija za osnovne primjene
 • Hilti kvaliteta po ekonomičnoj cijeni
Sjajna izvedba za širok raspon primjena

Premium

 • Premium linija za širok raspon primjena
 • Visoka produktivnost, robusnost i vijek trajanja
Vrhunska izvedba za zahtjevne primjene

Ultimate

 • Vrhunska linija za osnovne i zahtjevne aplikacije
 • Najveća produktivnost, robusnost i vijek trajanja
Svrdla za udarno bušenje

Svrdla za udarno bušenje

Moćna SDS Plus i SDS Max svrdla za beton i zidove

Izradili smo geometriju glave i spiralni dizajn naših svrdala za dodatnu izdržljivost tako da možete bušiti beton brže, preciznije i sigurnije.

Ne očekujete da ćete pogoditi armaturu? Odaberite naše Premium TE-C (SDS-Plus) i TE-Y (SDS-Max) opcije. Za armirani beton ili bušenje kroz armaturu, naš Ultimate TE-CX s glavom od punog tvrdog metala nudi do 30% dulji životni vijek od naših ostalih SDS-Plus svrdala. Naše TE-YX svrdlo također ima glavu od punog tvrdog metala za dosljedno brže bušenje, dodatnu robusnost i dulji vijek.

Dijamantne rezne ploče za kutne brusilice

Dijamantne rezne ploče za kutne brusilice

Brži, uglađeniji rezovi u svemu, od cijevi do armiranog betona

Za svakodnevno rezanje odaberite našu univerzalnu dijamantnu reznu ploču Standard P. Ili se odlučite za asortiman Premium SP za brže, glađe rezove u čvršćim osnovnim materijalima poput armiranog betona.

Želite vrhunske performanse u betonu, opeci i kamenu? Naša univerzalna dijamantna rezna ploča SPX ima precizno postavljene dijamante (tehnologija Equidist) za veće brzine rezanja i maksimalnu abrazivnost između rezne ploče i osnovnog materijala. Rezanje metala? Ostvarite 30 do 100 puta dulji vijek trajanja od abrazivnih diskova s našim SPX dijamantnim diskovima za rezanje metala.

Listovi za sabljastu pilu

Listovi za sabljastu pilu

Od svestranih listova za pilu do onih s karbidnim vrhom s iznimno dugim vijekom trajanja

Od cigle do metala do drva zabijenog čavlima: što god režete, imamo list za sabljastu pilu za taj posao.

Naša Standard linija uključuje ekonomične bimetalne listove različitih duljina za dodatnu fleksibilnost. Premium linija dizajnirana je za teže primjene. Bavite se teškim rezanjem? Isprobajte Ultimate liniju s karbidnim vrhom s posebnom geometrijom zuba i razmakom za brži rad. Traju do 50 puta dulje od standardnih bimetalnih listova i mogu vam pomoći da dugoročno uštedite novac.

Rezne ploče za kružne pile

Rezne ploče za kružne pile

Dugotrajnije rezne ploče za brže, glatke rezove u drvu i čeliku

Naše Standard i Premium linije nude ekonomičnija rješenja za brže rezanje drva ili metala.

Trebate vrhunske performanse? Za konstrukcijski čelik, naša linija Ultimate X-Cut može vam pomoći da režete do 120% brže u kombinaciji s Hilti baterijskom kružnom pilom. Za metalne ploče i druge tanke materijale, ostvarite do 450% više rezova po punjenju zahvaljujući ultratankom rezu X-Cut-a. A za drvo, naša Ultimate linija ima zube od tvrdog metala za brže i glađe rezove. Osim toga, premaz s niskim trenjem pomaže produžiti vijek trajanja rezne ploče.

Krune za dijamantno bušenje

Krune za dijamantno bušenje

Tri razine performansi dijamantnog bušenja za gotovo sve vrste betona

Naša standardna P-U kruna za dijamantno bušenje pruža visoke performanse bušenja u većini vrsta betona, uključujući armirani beton, za većinu budžeta.

Ali za brže i uglađenije bušenje odaberite naše krune Premium SP-H Speed i Ultimate SPX-H Speed: Radite do 35% brže nego s našim drugim krunama za bušenje zahvaljujući precizno postavljenim dijamantima i optimiziranim oblicima segmenata. Uz SPX-H također ćete dobiti lakše uklanjanje krune i brže ponovno postavljanje zahvaljujući našem jedinstvenom sustavu X-change modula. BL-nastavak omogućuje brže i lakše otpuštanje krune iz BL-stezne glave.

Nenadmašno jamstvo za nastavke za alate

Nenadmašno jamstvo za nastavke za alate

Jamstvo za svrdla, sjekače i mnoge Hilti dijamantne nastavke

Stojimo 100% iza naših TE-C (SDS Plus) i TE-Y (SDS Max) svrdala za udarno bušenje. Ako se vaše svrdlo slomi, savije ili postane neupotrebljivo, a indikator istrošenosti je i dalje vidljiv, zamijenit ćemo ga bez naknade.

Također ćemo zamijeniti širok raspon dijamantnih nastavaka, od Hilti DS-B dijamantnih listova pile do AG-D abrazivnih diskova, ako su oštećeni kao rezultat nedostataka u materijalu ili izradi.*

Česta pitanja - Hilti nastavci za alate

Mogu li koristiti svoje Hilti nastavke u drugim alatima?

Da. Brojni Hilti nastavci mogu se koristiti u drugim alatima. Međutim, kako biste maksimalno iskoristili potencijal Hilti nastavaka, preporučujemo uparivanje naših alata s našim nastavcima. To je zato što mi projektiramo naše nastavke i alate da rade zajedno kao jedan sustav visokih performansi.

Što znače različite boje za Hilti nastavke?

Različite boje za Hilti nastavke odnose se na različite kategorije proizvoda. Postoje tri boje: siva (Standard), crna (Premium) i crvena (Ultimate).

Kategorije se temelje na performansama i cijeni. Označavanje bojama standardno je u našem portfelju i osmišljeno je da vam pomogne pri odabiru nastavaka koji su potrebni za vašu aplikaciju ili projekt. U našem online katalogu možete filtrirati Standard, Premium ili Ultimate proizvode.

Koje osnovne materijale mogu rezati ili bušiti s Hilti nastavcima?

Naši nastavci dizajnirani su za širok raspon osnovnih materijala. To uključuje:

 • svrdla za udarno bušenje za ciglu, beton, pregradne zidove, opeku, vapnenac, prirodni kamen i drugo
 • svrdla za metal i drvo za širok raspon osnovnih materijala uključujući aluminij, lim, šperploču, drvo, drvo s čavlima i ostale
 • dijamantne krune za bušenje u gotovo svim vrstama betona, uključujući abrazivni i neabrazivni
 • dijamantne rezne ploče i zvona za rad s osnovnim materijalima od abrazivnog betona preko opeke do žbuke, metala, PVC-a i ostalih
 • listovi za pilu za rezanje osnovnih materijala uključujući aluminij, ciglu, ugljični čelik, lijevano željezo, ivericu, beton, pregradni zid, nehrđajući čelik i ostale
 • abrazivi za rad s aluminijem, pregradnim zidom, metalnim pločama, nehrđajućim čelikom, drvetom i ostalim

*Jamstvo na nastavke: besplatna zamjena proizvoda isključivi je pravni lijek kupca. Bilo kakva daljnja potraživanja prema navedenim jamstvima za nastavke su isključena i Hilti nije odgovoran za bilo kakvu drugu štetu ili gubitke. Kupčeva obvezna zakonska jamstvena prava u slučaju nedostataka proizvoda ostaju nepromijenjena. Hilti može prema vlastitom nahođenju i bez priznanja odgovornosti odlučiti ponuditi besplatnu zamjenu dijamantnih nastavaka čak i ako šteta nije uzrokovana greškama u materijalu ili izradi.