Električni alati

Pogledajte kako su naši električni alati dizajnirani za veću produktivnost i izdržljivost: alati za direktno pričvršćivanje, udarne bušilice, čekići, alati za dijamantno bušenje, brusilice i pile

Baterijski alati za profesionalne korisnike u građevinskom sektoru

Više snage i veća fleksibilnost nego ikad prije

Baterijski alati za profesionalne korisnike u građevinskom sektoru

Budite spremni za budućnost uz najnoviji dodatak našim portfeljima baterijskih alata od 12 V, 22 V i 36 V – napajanje putem platforme tehnologije Nuron od 22 V. Zadatke koji zahtijevaju primjenu strujnih i plinskih alata napokon možete izvoditi putem samo jedne baterijske platforme.

Od razbijanja i rezanja do bušenja i pričvršćivanja, baterijski alati tvrtke Hilti dizajnirani su za pružanje maksimalnih performansi te poboljšane sigurnosti i udobnosti korisnika.

Kako baterijska platforma tehnologije Nuron može pomoći vašem poslovanju?

Praktičnost samo jedne platforme

Napajajte oko 70 različitih alata jednom platformom tehnologije Nuron od 22 V – kompatibilnom s alatima od bušilica-zavrtača do čekića za rušenje.

Više obavljenog posla po jednom punjenju

Ostvarite dulje vrijeme rada svojih alata na platformi od 22 V koja može isporučiti više snage od strujnih ili plinskih alata od 36 V.

Zaštitite svoje timove

Sigurnosna rješenja kreću se u rasponu od sustava za kontrolu stvaranja prašine do ugrađenih tehnologija koje pomažu smanjiti opasnost od povratnog trzaja kutne brusilice.

Jedna platforma za sve poslove

Jedna platforma za sve poslove

Pojednostavite svoj inventar alata i ostvarite veću fleksibilnost na gradilištu

Upravljanje različitim izvorima napajanja i sustavima baterija za baterijske alate na više lokacija u najboljem slučaju može biti zamarajuće – a svakako i skupo te može oduzimati puno vremena.

Uz tehnologiju Nuron, sve vaše alate – od impulsnih zavrtača do čekića – možete napajati putem jedne baterijske platforme. Trebat će vam manje baterija i punjača na gradilištu, a možete se i manje oslanjati na alate koje pokreću drugi izvori napajanja.

Pila DSH 600-22 s abrazivnom oštricom i baterijom B 22-170

Veća baterijska snaga i dulje vrijeme rada

Obavljajte poslove tijekom cijelog dana uz baterije za alate koje isporučuju više snage od strujnog i plinskog pogona

Tehnologija Nuron pruža do dvaput veću snagu u odnosu na jednakovrijedne platforme od 18 V i 20 V zahvaljujući potpuno redizajniranom sučelju baterije i alata. Za najzahtjevnije primjene, kao što je rezanje čeličnih cijevi pilom ili razbijanje betona čekićem za rušenje, može se upotrebljavati kombinacija dvije baterije od 22 V.

U slučaju manje zahtjevnih primjena, kao što je zavrtanje vijaka za gipsane ploče ili izvođenje serijskih pričvršćivanja na metal pomoću impulsnih zavrtača, možete raditi brže i uz veću udobnost zahvaljujući poboljšanim ergonomskim značajkama alata.

Udarna bušilica TE 60-22 SDS-Max

Baterije tehnologije Nuron i motor bez četkica omogućuju obavljanje do triput više posla po jednom punjenju 

Saznaj više
Električni čekić TE 2000-22

Električni čekić TE 2000-22

Kombinirajte dvije baterije tehnologije Nuron od 12 Ah za ostvarivanje do dva i pol puta veće snage od baterije od 36 V

Saznaj više

Stroj za pričvršćivanje BX 3(-L)-22

Stroj BX 3(-L)-22 odlikuje se niskom razinom trzaja i buke te vam omogućuje da radite praktički bez prašine. Budući da ga napaja baterija, pričvršćivanja ćete moći obavljati brzo i pouzdano, bez potrebe za skladištenjem plinskih doza ili drugih pogonskih goriva.

Saznaj više
Usisivač VC 10-22

Usisivač VC 10-22

Usisivač VC 10-22 pomaže smanjiti izlaganje prašini. Dovoljno snažan za gotovo sve zadatke na gradilištu, opremljen je HEPA filterom i funkcijom automatskog čišćenja filtera. 

Saznaj više
Radnik stoji na platformi i u ruci drži bušilicu koja je pričvršćena na šipku uzicom za alat

Sigurnost na prvom mjestu

Tehnologije baterijskih alata osmišljene za zaštitu vaših ljudi

Uz tehnologiju Nuron povećali smo broj baterijskih alata koji imaju sljedeće značajke:

  • AVR (Aktivno smanjenje vibracija) za pomoć pri smanjenju izlaganja šake i ruke vibracijama na najmanju moguću mjeru
  • ATC (Aktivna kontrola okretnog momenta) za pomoć pri smanjenju opasnosti od povratnog trzaja alata
  • DRS (sustavi za uklanjanje prašine) za pomoć pri smanjenju izlaganja građevinskoj prašini – uključujući rezanj, bušenje i razbijanje betona praktički bez prašine
  • Mogućnosti sigurnosnog privezivanja za smanjenje opasnosti od pada prilikom rada na visini