Povećajte sigurnost na gradilištu

Povećajte sigurnost na gradilištu

Zaštitite svoje zaposlenike i projektirajte sigurnije zgrade

Nesreće na gradilištima, ozljede i kronične bolesti mogu imati ozbiljan utjecaj na pojedince i poduzeća. Zato pri razvoju naših alata, softvera i usluga uvijek želimo postići više od same usklađenosti s pravilima i propisima i staviti sigurnost na prvo mjesto. Naša su rješenja osmišljena kako bi vašim zaposlenicima rad učinila sigurnijim i ugodnijim i pomogla vašoj tvrtki u projektiranju sigurnijih, trajnijih i otpornijih zgrada. 

Upotrebljavajte inovativne sigurnosne sustave

Kada ste zaštićeni, radite s više samopouzdanja. Naše sigurnosne inovacije uključuju alate sa značajkom aktivnog smanjenja vibracija (AVR) za ublažavanje vibracija ruku i s tehnologijom aktivne kontrole okretnog momenta (ATC) za sprečavanje povratnog udara električnog alata. Za gradilište nudimo sve, od sustava za uklanjanje prašine koji kombiniraju alate i usisavače do baterijskih alata za pričvršćivanje BX 3 osmišljenih za čišće i tiše bušenje gotovo bez prašine.

Aktivno smanjenje vibracija Sustavi za regulaciju prašine (DRS) Baterijski pričvršćivač BX 3

Osmišljeno s fokusom na sigurnost

Želite li projektirati seizmički otporne sustave sidrenja? Trebate li učinkovito dokumentirati postavljene vatrozaštite ili pričvršćivače? Ili ste možda zainteresirani za informacijsko modeliranje građevina (BIM) i upotrebu cast-in uređaja ili procesa montažne gradnje i uklanjanje potrebe za bušenjem i zavarivanjem u fazi gradnje projekta? Naša softverska rješenja mogu vam pomoći u tome da svoje građevinske projekte izvedete na sigurniji i produktivniji način, sukladan propisima i normama.

Softver za projektiranje Usluge BIM dizajna i modeliranja Onsite Testing Osnovna inženjerska obuka

Sukladnost sa sigurnosnim propisima

Ostati u toku sa složenim propisima o zdravlju i sigurnosti na radu nije uvijek jednostavno. Stvari se brzo mijenjaju i kršenje sigurnosnih propisa može dovesti do skupih projektnih kašnjenja. Kako bismo vam pomogli da održite sukladnost sa zahtjevima propisa i pronađete pravo rješenje za svoje građevinske projekte, na web-mjesto tvrtke Hilti postavili smo sveobuhvatne podatke o odobrenjima za proizvod, te o razredu zaštite od prašine, buke i vibracija. Možete nam se i obratiti za stručni savjet.

Pojedinačne informacije o proizvodu Odobrenja, opće napomene, specifikacije i CAD pojedinosti

Sigurnosna obuka i certifikat

Učinkovita obuka ključni je element za povećanje sigurnosti na radnom mjestu i održavanje produktivnosti. Nudimo širok raspon praktičnih modula obuke o zdravlju i sigurnosti i modula tehničke obuke koji se mogu skrojiti prema vašim potrebama. Obuke se mogu odvijati na lokaciji po vašem izboru ili na mreži.

Sve naše obuke