Hilti tool service center

HILTI SERVIS

Hilti tool service center

Stojimo iza svojih kupaca, baš kao što stojimo iza kvalitete naših strojeva. Stoga vam uz standardno jamstvo nudimo i doživotno jamstvo za grešku u proizvodnji stroja, a prije svega 2-godišnje razdoblje kada sve popravke plaća Hilti.

Svjesni smo kako svaki servis stroja znači neučinkovito iskorišteno vrijeme za naše klijente, stoga jamčimo kako ćemo u slučaju potrebnih popravaka preuzeti vaš stroj na dogovorenoj adresi, odnijeti ga na servis, popraviti i vratiti u roku 3 do 5 radnih dana na naznačenu adresu u Hrvatskoj (pri tome se dan prijave kvara računa kao nulti dan).

Doživotno jamstvo za proizvodne nedostatke

  • Hilti će besplatno popraviti sve proizvodne i materijalne nedostatke u dijelovima stroja u razdoblju od okvirno 20-ak godina (dok ima rezervnih dijelova).

Do 2* godine bez troškova

  • Od datuma kupnje stroja osiguravamo do 2* godine nultih troškova servisiranja, kada stroj popravljamo potpuno besplatno, bez obzira na uzrok oštećenja.
  • Nulti troškovi servisa u razdoblju do 2 godine uključuju preuzimanje stroja, odvoz na servis, popravak i vraćanje na dogovorenu adresu u Hrvatskoj bez troška za kupca.
  • Slučajna oštećenja (pad, voda) također besplatno popravljamo tijekom razdoblja bez troškova. Izuzetak su dijamantne pile i hidraulični strojevi. Također, ovo ne uključuje elementarne nepogode kao što su poplave, požari, potresi…
  • Nakon 2* godine nultih troškova, cijena popravka stroja može doseći maksimalan iznos prema priloženoj tablici. Troškovi dostave za servis posebno se naplaćuju.

5 RADNIH DANA ILI BESPLATNI POPRAVAK

  • Naš cilj je da se vaš Hilti stroj popravi i vrati u roku od 5 radnih dana od primitka stroja. U slučaju nepoštivanja roka, Hilti će umjesto vas platiti popravak.
  • Nakon funkcionalnog popravka stroja, imate još 3 mjeseca jamstva na rad stroja.
 
 
*osim strojeva za koje je drukčije naznačeno u tablici ograničenih troškova (strujne kutne brusilice, strujni zavrtači, benzinske pile i sl imaju period 1 godinu bez troškova, kutne brusilice AG 115 nemaju period bez troškova).

Kontakti