Hilti

Tko sačinjava Hilti?

Strastveno stvaramo entuzijastične korisnike i izgrađujemo bolju budućnost

Hilti predstavlja kvalitetu, inovaciju i izravnu komunikaciju s korisnicima, ostvarujući dnevno oko 250.000 pojedinačnih kontakata s korisnicima.

Sjedište nam je u Schaanu, u Lihtenštajnu, a imamo oko 33.000 zaposlenika diljem svijeta koji pridonose tome da građevinski posao bude lakši, brži i sigurniji – istodobno nadahnjujući korisnike proizvodima vrhunske tehnologije, sustavima, softverom i uslugama.

Strategija tvrtke

Naš je strateški cilj stvaranje održive vrijednosti kroz vodeću ulogu i isticanje na tržištu. Radimo planove uz financijska predviđanja još od trenutka kada su braća Eugen i Martin Hilti osnovala tvrtku Hilti 1941. godine. Sve dionice tvrtke u vlasništvu su obiteljske zaklade Martin Hilti Family Trust, koja se brine za dugoročan kontinuitet poslovanja.

Svojim održivim i inovativnim rješenjima, Hilti nastoji izgraditi bolju budućnost.

Naše vrijednosti

Hilti jednako podržava društvene aktivnosti i zaštitu okoliša u svrhu aktivne izgradnje bolje budućnosti – kako unutar osnovne djelatnosti, tako i izvan nje. Osim dobrotvorne organizacije Hilti Foundation, naše vrijednosti u smislu integriteta, odvažnosti, timskog rada i predanosti svakodnevno se iskazuju u našoj interakciji s članovima tima, partnerima i klijentima.

Model poslovanja

Model poslovanja

Izravan odnos s klijentima

Duboko vjerujemo u odnos s klijentima koji je blizak i pun povjerenja. Stoga primjenjujemo model izravne prodaje u kojemu oko 18.000 članova našeg tima radi izravno s klijentima diljem svijeta.

Naši prodajni savjetnici i terenski inženjeri posjećuju lokacije klijenata kako bi tvrtke pronašle najbolja rješenja – bez obzira na to radi li se o pravoj vrsti čavla ili proračun armature za neku veliku podzemnu željeznicu. Naši klijenti mogu proizvode kupiti i izravno u trgovinama Hilti.

 

Sami razvijamo i proizvodimo svoje proizvode

U tvrtki Hilti znamo da je građevina opasna i puna izazova – stoga stalno nastojimo naći rješenja koja će rad učiniti sigurnijim, bržim i lakšim. Imamo vlastite laboratorije za istraživanje i dizajn (s vlastitim specijaliziranim znanstvenicima i inženjerima) i surađujemo s najboljim tehničkim sveučilištima u svijetu kako bismo istraživanja proširili i još dalje pomaknuli granice.

Sami proizvodimo Hilti proizvode i vodimo svoje tvornice u Europi, Meksiku, SAD-u, Indiji i Kini. Surađujemo i s vanjskim specijaliziranim dobavljačima kako bismo osigurali da sve što izrađujemo bude usklađeno s našim visokim normama kvalitete.

Naši su ljudi ono što nas čini drugačijima

Članovi našeg tima obožavaju svoj posao, i to toliko da mnogi od njih rade za Hilti već više od 20 godina. Neki su zaposleni u tvrtki Hilti više od 40 godina! Iskreno posvećeni postignućima u radu, naši zaposlenici potpuno su posvećeni našim vrijednostima, tako da ne čudi što kontinuirano osvajamo nagradu Great Place To Work.

NAŠ PRISTUP KORPORATIVNOJ ODGOVORNOSTI

Tvrtka Hilti radi uz primjenu etičkih principa s dugoročnim utjecajem. Ponašamo se odgovorno prema našim članovima tima, kupcima, partnerima i dobavljačima, a također i prema okolišu i društvu.

Vjerujemo da odgovorno ponašanje ide ruku pod ruku s dugotrajnim poslovnim uspjehom.

Istraživanje u tvrtki Hilti

Mnoge ideje o poboljšanju proizvoda razrađuju se izravno na gradilištima dok razgovaramo s našim korisnicima. Ako se na gradilištu pojavi problem za koji Hilti još nema rješenje, smislit ćemo ga.

Iz tog razloga svake godine ulažemo oko 6 % prihoda od prodaje u istraživanje i razvoj.