Webinari

Webinari

Dijelimo naše znanje online.

Što su webinari?

Širom svijeta, Hilti opskrbljuje građevinsku industriju, inovativnim proizvodima, rješenjima i uslugama. Inženjerski tim u Hiltiju prepoznaje stalnu potrebu razvoja i kontinuiranog profesionalnog usavršavanja. 

To se može odnositi kako na proizvode tako i na ​​stalno poboljšavanje i prilagođavanje proizvoda i usluga metodama izračuna i industrijskih standarda koje svakodnevno koristimo. Stoga je obrazovanje i osposobljavanje inženjera i arhitekata s obzirom na inovativna i učinkovita rješenja ključni fokus našeg inženjerskog tima. 

Suvremeno okruženje nam ne pruža dovoljno vremena za svakodnevno učenje i to je razlog zašto mi u Hiltiju kontinuirano pružamo webinare o različitim temama. Omogućavajući Vam da ih pratite uživo i interaktivno uz prisustvo naših stručnjaka koji će odgovoriti na Vaše tehničke upite uživo ili u vrijeme koje najbolje odgovara Vašem rasporedu. 

Kako mogu sudjelovati na Hilti webinarima?

U nastavku pogledajte naš predstojeći webinar i slijedite linkove do registracije. Nakon što se registrirate, primit ćete potvrdni e-mail s  uputama kako prisustvovati webinaru.

Nadolazeći Webinar

  • No Live Webinar...

    Webinar