530819730

KAKO PRETVORITI EUROKOD 2 DIO 4 U PRILIKU

Provjerite kako ovaj kod utječe na projektiranje

Ovaj novi standard objedinjuje, ažurira i zamjenjuje starije smjernice za dizajn i tehnička izvješća (npr. ETAG001, EOTA TR029) za dizajn pričvršćivača. Namijenjen je strukturnim i nekonstrukcijskim primjenama u betonu i objedinjuje sve aspekte dizajna pričvršćivača u jedinstveni standard. Definira pravila dizajna i specifikacije za ugrađene pričvrsne elemente, postinstalirane mehaničke i pričvršćene pričvrsne elemente i sidrene kanale.

KAKO PRETVORITI EUROKOD 2 DIO 4 U PRILIKU

Eurocode

Provjerite kako ovaj kod utječe na projektiranje

Kao metoda dizajna za pričvršćivanje koji se koristi za prijenos opterećenja na beton, Eurocode 2, dio 4, također je standard za provjeru mehaničke otpornosti pričvrsnih dijelova i stabilnosti osnovnog materijala. To je posebno važno za strukturne podloge, fasade, mehaničke i električne podloge.

Engineering Advice

Zatražite savjet inženjera

Nudimo niz inženjerskih i tehničkih usluga, uključujući dizajn, ispitivanje na licu mjesta, proračun, cijene i obuku. Naš tim posebno obučenih inženjera je ovdje da vam pruži izvodljivo rješenje za sve nove dizajnerske izazove uzrokovane Eurokodom 2, dio 4.

Anchor design software

Izračunajte pomoću našeg softvera za dizajn sidra

Naš softver za sidrenje zasnovan na oblaku PROFIS Engineering Suite omogućuje automatsko i napredno izračunavanje, jednostavno specificiranje i integrirano BIM modeliranje - rješavanje vaših projekata uz minimalan napor i maksimalnu točnost.

Computer, monitor, HOL, screen, software

PROFIS Engineering je spreman za EUROKOD

Pomaže skratiti vrijeme izračuna i povećati preciznost

Naš softver za dizajn sidra PROFIS Engineering Suite kombinira izračun sidra i temeljne ploče pomažući u smanjenju ukupnog vremena projektiranja. Potpuno kompatibilan sa strukturnim i BIM softverom Tekla, čini prijenos podataka i 3D modeliranje jednostavnijim.

Pomoći će vam pri izradi specifikacije isprve! Automatski prijenos opterećenja, simultana obrada višestrukih kombinacija opterećenja i generiranje BIM / CAD modela pomažu smanjiti pogreške i ponavljanje posla. Integrirana razmjena podataka omogućuje trenutni pristup najnovijim datotekama dizajna i izvješćima. To pomaže poboljšati transparentnost, ukloniti zapisnike komunikacije i povećati učinkovitost.

Ispunite donji obrazac za primanje informativnog dokumenta:

HST3

Jeste li znali?

Eurokod 2, dio 4, propisuje da će se beton smatrati ispucanim ukoliko se drugačije ne dokaže.

Svakako odaberite pravilno sidro za ispucali beton!