Impulsni zavrtači i ključevi

Saznajte kako su naši baterijski impulsni zavrtači i ključevi dizajnirani za dulje vrijeme rada i veće performanse kod zavrtanja i vijčanja u metalu, drvu i betonu

Saznajte kako su naši baterijski impulsni zavrtači i ključevi dizajnirani za dulje vrijeme rada i veće performanse kod zavrtanja i vijčanja u metalu, drvu i betonu
Baterijski impulsni zavrtač SID 4-22 Kompaktni impulsni zavrtač bez četkica optimiziran za pouzdanije i učinkovitije pričvršćivanje nestrukturnih materijala u drvu i metalu (baterijska platforma Nuron)
Baterijski impulsni zavrtač SID 6-22 Snažan baterijski impulsni zavrtač s motorom bez četkica visoke brzine i s mogućnošću preciznog rukovanja koji vam omogućuje uštedu vremena na velikim poslovima pričvršćivanja (baterijska platforma Nuron)
Baterijski impulsni zavrtač SIW 6-22 ½" Baterijski impulsni zavrtač snažne klase s prihvatom za tarni prsten od 1/2" za širok raspon sidrenja u betonu i vijčanja u čeliku ili drvu (baterijska platforma Nuron)
Baterijski impulsni zavrtač SIW 8-22 ½" Baterijski impulsni zavrtač vrhunske klase i visokog okretnog momenta s prihvatom za tarni prsten od 1/2" za konstrukcijsko zatezanje i sidrenje (baterijska platforma Nuron)
Baterijski impulsni zavrtač SID 2-A12 Impulsni akumulatorski zavrtač iz serije iznimno kompaktnih alata od 12 V koji napaja litij-ionska baterija s motorom bez četkica i šestokutnom steznom glavom od 1/4 inča za radove koji zahtijevaju dobar pristup, lagane alate i visoki okretni moment
Baterijski impulsni zavrtač SIW 2-A12 Baterijski impulsni zavrtač subkompaktne klase s nakovnjem s tarnim prstenom od 3/8" za ekonomično sidrenje i pričvršćivanje, posebno u skučenim prostorima
Baterijski udarni zavrtači

Baterijski udarni zavrtači

Kompaktni, lagani udarni zavrtači za pričvršćivanje vijaka u beton, metal i drvo

Naš asortiman kompaktnih, laganih baterijskih udarnih zavrtača omogućuje vam zavrtanje u lakim i teškim uvjetima i stotine ili čak tisuće pričvršćivanja dnevno. Ostale prednosti uključuju manju težinu alata i poboljšanu ergonomiju kako bi rad bio udobniji pri izvođenju ponavljajućih zadataka pričvršćivanja vijaka, sidrenja i zavrtanja cijeli dan ili pri radu iznad glave. Zahvaljujući 22V Nuron platformi dobivate iste snažne performanse kao i alati s kablom, ali bez ikakvih neugodnosti.

Pravi alat za svaku primjenu

Za zahtjevnije primjene, SID 6-22 može se uhvatiti u koštac s tisućama pričvršćivanja dnevno. Ako vam je potrebno manje zavrtanja dnevno (do 100), isprobajte SID 4-22. A SID 4R-22 je dovoljno kompaktan da stane u skučene prostore, s dovoljnom dužinom da dosegne onoliko koliko je potrebno.

Veća brzina kod pričvršćivanja

Naši motori bez četkica, pouzdano pričvršćivanje visokih performansi i kraće vrijeme okidanja pomažu vam u bržem zavrtanju vijaka, čineći više u manje vremena. Izbor stupnjeva prijenosa i elektronička kontrola brzine omogućuje vam prebacivanje između različitih brzina zavrtanja i okretnog momenta ovisno o zahtjevima.

Dulje vrijeme rada po punjenju baterije

Nuron 22V litij-ionske baterije, učinkovitiji motori bez četkica i učinkovitiji udarni mehanizmi omogućuju vam dulji rad s jednim punjenjem.

Bolje osvjetljenje pri radu

Naši udarni zavrtači dolaze s različitim opcijama osvjetljenja, poput svjetlosnog prstena oko stezne glave u SID 6-22 ili četiri svijetle LED diode na SID 4-22, pružajući svu potrebnu rasvjetu bez odsjaja, u bilo koje doba dana ili noću, pa čak i u skučenim prostorima.

Prava količina snage za zadatak

Pristupačan, a produktivan

Prava količina snage za zadatak

Ako samo želite pričvrstiti do 100 vijaka dnevno, ne trebate vrhunski, super moćni udarni zavrtač koja će vam uništiti cijeli budžet za alate.

SID 4-22 je kompaktna klasa, malen i lagan udarni zavrtač za one manje zahtjevne poslove kao što su montažne konstrukcije i oplate. Cjenovno je pristupačan, ali robustan, štedi vam vrijeme i novac kako u trenutku kupnje tako i nanaknadnim popravcima.

Osvijetlite svoje radno mjesto

Osvijetlite svoje radno mjesto

Nema više borbe za jasan pogled na vaš rad

Tko nije iskusio frustraciju pokušaja obavljanja posla pri lošem osvjetljenju? Možda se utrkujete s vremenom, pokušavate pričvrstiti metalnu ploču, a danje je svjetlo počelo blijedjeti. Ili vješate gips kartonske ploče i ne možete dobiti dovoljno svjetla da vidite što radite. Umjesto da pokušavate pronaći dodatni izvor svjetla ili da odustanete od posla do sljedećeg dana, isprobajte SID 6-22.

Ima svjetlosni prsten oko stezne glave, što pomaže u pružanju jasnijeg, neometanog pogleda na vaše korištenje i omogućuje vam rad rano ujutro ili navečer.

Često postavljana pitanja pri kupnji akumulatorskih udarnih zavrtača

Za što se koristi akumulatorski udarni zavrtač?

Udarni zavrtači pružaju i rotacijsku silu koju dobivate s bušilicom plus udar za veću učinkovitost u uvrtanju vijaka i matica. Izvrsni su za sigurnije i brže zavrtanje spojnih elemenata u tvrđe osnovne materijale kao što su čelik, drvo, zid i beton.

Koja je razlika između akumulatorske bušilice i akumulatorskog udarnog zavrtača?

Glavna razlika između bušilice i udarnog zavrtača je snaga i rotacijsko djelovanje koje dobivate s udarnim zavrtačem. Oni proizvode snažnu rotacijsku silu i više zakretnog momenta od bušilica i bolji su za uvrtanje vijaka, dok su bušilice prikladnije za bušenje rupa. Osim toga, udarni zavrtači obično su manji i lakši od bušilica, što ih čini ugodnijim za dulje vrijeme korištenja i u skučenim prostorima.

Što trebam tražiti pri odabiru baterijskog udarnog zavrtača?

  • Sigurnost: Ako se neispravno koriste, električni alati mogu prouzročiti ozljede ili oštećenje materijala. Prednost udarnih zavrtača je njihov nedostatak reakcijskog momenta dok pružaju izvanredne performanse. Udarni zavrtač šalje svoju energiju u glavu pogona umjesto u vaš zglob, smanjujući opasnost od umora ili ozljeda zapešća.
  • Snaga: ako planirate napraviti veći broj zavrtanja (kao što je više od 100 dnevno), tada ćete željeti više snage (više okretnog momenta) i dugotrajniju bateriju. Kontrola zakretnog momenta: dvije ili više brzina ili postavki zakretnog momenta na vašem udarnom izvijaču dat će vam veću kontrolu zakretnog momenta, smanjujući rizik od oštećenja pričvrsnih elemenata ili osnovnih materijala.
  • Ergonomija: budući da svoj udarni zavrtač možda koristite dulje vrijeme, važno je da je alatom lako rukovati. Potražite ergonomskiju ručku i manju težinu pri odabiru.
  • Trajnost: Dizajn motora, udarnog mehanizma, elektronike i kućišta trebali bi raditi zajedno besprijekorno, omogućujući vašem udarnom zavrtaču da traje godinama.

SNIZITE SVOJE TROŠKOVE ODABIROM JEDNE PLATFORME

Držite se jedne platforme alata. To vam pomaže da pojednostavite svoj strojni park i povećate svoju kolekciju. Hiltijeva 22V Nuron platforma omogućuje vam napajanje preko 70 alata, od bušilica do alata za rezanje.

Otkrijte Nuron platformu

NEKA VAŠ STROJNI PARK RADI BEZ PROBLEMA

Redovito mijenjajte alate u svom strojnom parku najnovijim modelima uz Hilti Fleet Management, izbjegavajući skupe zastoje i budite u skladu s najnovijim sigurnosnim standardima.

Optimizirajte svoj strojni park uz Hilti Fleet Management

ODABERITE PRAVE BITOVE ZA VAŠE POTREBE

Odaberite relevantne dugotrajnije bitove, vijke, vijke, držače bitova i magnetne nasadne ključeve dizajnirane posebno za Hilti električne alate s mehanizmom za brzu izmjenu.

Istražite naše bitove i nasadne ključeve