ZAUSTAVLJANJE POŽARA ZA ARHITEKTE

Vatrozaštitni sustavi su više od samo jednog proizvoda

Hilti firestop for architects

U tvrtki Hilti možemo vam pomoći sa specifikacijom i projektom za sustave pasivne vatrozaštite.

Također nudimo proizvode najsuvremenije tehnologije, softver za projektiranje jednostavan za uporabu i tehničku podršku na gradilištu, online i telefonskim putem. Ako ne možete naći ono što vam treba online, samo se obratite svom lokalnom Hilti uredu.

PROIZVODI SUKLADNI SA VATROZAŠTITNIM PROPISIMA

Hilti firestop module box

Hilti vatrozaštitni proizvodi sukladni su s najstrožim međunarodnim standardima kao što su ASTM i EN.

Sigurnost ljudskih života od ključne je važnosti za nas u tvrtki Hilti; imamo više od 30 godina iskustva u istraživanju i razvoju sustava pasivne vatrozaštite.

Nudimo široki asortiman odobrenih proizvoda koji pokrivaju veliki broj primjena na gradilištu.

Vatrozaštitni sustavi mogu biti od pomoći u uspostavljanju procjene zida, stropa ili poda, nakon probijanja kabelom, cijevi ili spojem. Pomažu u sprečavanju širenja vatre, dima i toksičnih plinova i predstavljaju dio plana za sigurnost ljudskih života u zgradama.

NAŠI VATROZAŠTITNI PROIZVODI POBOLJŠAVAJU PERFORMANSE ZGRADE

Hilti fire protection testing

Hilti vatrozaštitni proizvodi mogu poboljšati strukture zgrade i zaštititi je od požara. Testirani su putem ETA i UL vatrozaštitnih testova i doprinose poboljšanju:

  • akustike u zgradi - tako što blokiraju otvore koji također provode zvuk
  • pomicanja zgrade - što svodi na minimum udare nakon zemljotresa, toplotna pomicanja cjevovoda, strukturalna skretanja ili vibracije u industrijskim objektima
  • zaštite zgrada od plijesni - nudimo proizvode otporne na plijesan koji mogu posebno biti od pomoći u projektiranju bolnica.
  • Sukladnost s certifikatima LEED i BREEAM zelene gradnje.

POMAŽEMO VAM OD PRETPLANIRANJA DO ODOBRENJA ZGRADE

Hilti firestop technical literature

Možemo vam pomoći tijekom cijelog projektiranja, od pretplaniranja do konstrukcije i odobrenja zgrade.

Nudimo vam tehničku biblioteku s online informacijama uključujući 2D crteže koje možete jednostavno izrezati i zalijepiti, dokumente za odobrenja, specifikacije, razne tekstove, itd.

Također možete koristiti Hiltijev Gumb za vatrozaštitno projektiranje (Hilti Button for Firestop) i vrlo bogatu BIM/CAD bibilioteku Hiltijevih proizvoda.

Hiltijev Gumb za vatrozaštitno projektiranje identificira prodiranja, preporučuje vatrozaštitne proizvode s priloženim podacima i generira sastavnicu, štedeći vaše vrijeme čitanja detaljnih propisa i specifikacija proizvoda.

Čini složena projektna izračunavanja lakšim i bržim. Softver je točan, neprekidno ažuriran i zasniva se na dugogodišnjem Hiltijevom istraživanju i razvoju podataka s ciljem dobivanja najboljih projektnih rješenja za vaš projekt.

Također možete nazvati svoj lokalni Hilti tim i tražiti njihovu pomoć na gradilištu ili putem telefona.

PITAJTE INŽENJERA