Kvalitetna tehnička rješenja čak i za najsloženije projekte

Povećajte učinkovitost inženjerskih i projektnih rješenja

Kvalitetna tehnička rješenja čak i za najsloženije projekte

Učinkovito definiranje i dokumentiranje kvalitetnih tehničkih rješenja za složene građevinske projekte može biti vrlo teško. Tvrtka Hilti nudi vam jasno stručno savjetovanje, jednostavan pristup svim relevantnim tehničkim podacima o proizvodu i rješenja osmišljena kako bi zadovoljila zahtjeva sigurnosti, točnosti, ekonomičnosti i kvalitete projekta.

Podrška i preuzimanje tehničke dokumentacije

Podrška i preuzimanje tehničke dokumentacije

Naši iskusni inženjeri tu su kako bi vam pomogli u cijelom ciklusu vašeg projekta – od projektiranja do montaže i upravljanja gradilištem. Naši centri inženjerske izvrsnosti i uredi za upravljanje projektima mogu vam pomoći s prilagođenim rješenjima, a naši stručnjaci za podršku na gradilištu mogu vam pružiti tehničko savjetovanje.

Obratite se našem inženjerskom timu Preuzmite odobrenja, opće napomene, specifikacije i CAD pojedinosti Tehnička literatura
Softver za projektiranje i usluge

Softver za projektiranje i usluge

Bez obzira na to projektirate li sidrenja za beton ili planirate MEP montažu, naša sofverska rješenja za projektiranje i modeliranje mogu vam pomoći u tome da svoje građevinske projekte izvedete na jednostavniji, sigurniji i produktivniji način. Naše usluge dodatne tehničke podrške mogu uključivati pomoć pri inženjerskoj procjeni ili ispitivanje izvlačenja sidra na građevinskoj lokaciji.

Softver za projektiranje sidrenja PROFIS Engineering Suite Softver za projektiranje, aplikacije i bim rješenja Usluge BIM dizajna i modeliranja Onsite Testing
Kontinuirano stručno usavršavanje

Kontinuirano stručno usavršavanje

Ostanite u toku s promjenjivim projektnim metodama i standardima industrije s akreditiranim tečajevima obuke osmišljenim za povećavanje vaše produktivnosti. Nudimo i webinare o tehničkim temama kao što su projektiranje sidrišta, praćenje čvrstoće betona ili zelena gradnja na našoj inženjerskoj mrežnoj platformi Ask Hilti. 

Tečajevi za inženjere Predstojeći webinari uživo Članci o tehničkom projektiranju

Centri za projektiranje proizvoda

Naše tehnologije, softver i usluge vođeni su inovativnošću. Imamo vlastite centre za istraživanje i razvoj u Europi, Sjevernoj Americi i Aziji i blisko surađujemo s globalnim partnerima na razvoju rješenja koja će vam pomoći da zadovoljite najnovije zahtjeve građevinskih propisa. Trebate li pomoć sa specifikacijom proizvoda tvrtke Hilti? Na našem web-mjestu možete brzo ponaći ključne informacije o proizvodu, uključujući i tehničke priručnike, odobrenja, izvješća ispitivanja, specifikacije i BIM/CAD resurse.

Centar za projektiranje sidrenja Centar za projektiranje armature Centar za projektiranje vatrozaštite Centar za projektiranje modularnih nosača Podstrukture za ventilirane fasade

Rješenja prilagođena primjeni

Nudimo širok raspon rješenja prilagođenih primjenama i usklađenih s pravilima, za zadovoljavanje zahtjeva sigurnosti, točnosti, ekonomičnosti i kvalitete, od armature do vatrozaštitnih sustava.

Rješenja prilagođena sektoru

Trebate povećati učinkovitost projektiranja i operativnu fleksibilnost vaših projekata? Nudimo rješenja pasivne vatrozaštite, sidrenja i modularnih nosača osmišljena za brži napredak vašeg projekta, u svakoj njegovoj fazi.

Softver za brže i preciznije projektiranje sidrenja i armature

PROFIS Engineering Suite

Softver za brže i preciznije projektiranje sidrenja i armature