Čekići za rušenje i lomilice

Otkrijte naš asortiman čekića za rušenje za veliko opterećenje, dizajniranih za smanjenu izloženost vibracijama i prašini pri radovima rušenja, lomljenja i uklanjanja betona

Otkrijte naš asortiman čekića za rušenje za veliko opterećenje, dizajniranih za smanjenu izloženost vibracijama i prašini pri radovima rušenja, lomljenja i uklanjanja betona
TE 300-AVR Vrlo lagan čekić za zidove SDS Plus (TE-C) za površinske korekcije na betonu i opeci
TE 500-AVR Svestrani čekić za zidove SDS Max (TE-Y) za klesanje u betonu i opeci te za lagano opterećenje s aktivnim smanjenjem vibracija (AVR)
TE 700-AVR Snažni čekić za zidove SDS Max (TE-Y) za klesanje u betonu i opeci te za veliko opterećenje s aktivnim smanjenjem vibracija (AVR)
TE 800-AVR Vrlo snažan čekić za zidove TE-S za klesanje u betonu za veliko opterećenje s aktivnim smanjenjem vibracija (AVR)
TE 2000-AVR Snažan i iznimno lagan čekić za rušenje TE-S za lomljenje betonskog poda
Baterijski čekići za rušenje

Baterijski čekići za rušenje

Za lakše i srednje teške radove razbijanja podova i zidova te rušenja

Bez obzira na to radite li s betonom, ciglom, pločicama ili gipsom, ovaj asortiman laganih čekića za rušenje i razbijanje obavit će posao. Zahvaljujući platformi Nuron za baterijske alate od 22V, dobit ćete iste snažne performanse za radove rušenja kakve biste dobili sa strujnim alatima slične veličine ili većim, uz svu fleksibilnost baterijskog alata.

Ravnoteža performansi i udobnosti, kontrole i sigurnosti

Beskompromisne performanse

Zahvaljujući platformi Nuron s našim čekićima dobivate iste performanse kao i za strujne alate.

Jedna baterijska platforma za vaše alate

Napajajte sve svoje alate – uključujući i čekiće za veliko opterećenje – na istoj platformi visokih performansi za baterijske alate Nuron od 22V.

Neovisnost o kabelima na gradilištu

Ograničen pristup vanjskom izvoru napajanja? Nema problema. Uživajte u fleksibilnosti na gradilištu s baterijskim alatima za rušenje.

Sigurniji poslovi rušenja

Rušenje gotovo bez stvaranja prašine zahvaljujući našem namjenskom sustavu za uklanjanje prašine (DRS) i smanjivanje zamora pri radu zahvaljujući manjim vibracijama alata.

Kontrolirano rušenje podova

Kontrolirano rušenje podova

Za lakše i srednje teške poslove – razbija do 1,5 tona betona na jednom punjenju

Zahvaljujući tome što je 10 kg lakši od ostalih sličnih čekića, baterijski pneumatski čekić TE 2000-22 idealan je za radove rušenja u kojima su od presudne važnosti kontrola alata, rukovanje alatom i mobilnost. Savršen je za rad na betonu debljine do 20 cm u radovima kao što su rušenje podova, rezanje kanala za cijevi i precizno uklanjanje teških ploča za popločavanje. Sve to s vibracijama alata od samo ~4,0 m/s², što pomaže smanjenju zamora.

Zahvaljujući našoj tehnologiji za baterijske alate Nuron od 22V, s jednim punjenjem naše najveće baterije Nuron (B22-255) možete razbiti pola tone betona. Ako upotrebljavate opcionalni veliki baterijski paket s četiri dodatne baterije B22-255, s jednim punjenjem možete razbiti do 1,5 tona betona.

Moćne performanse rušenja zidova

Moćne performanse rušenja zidova

Ostvarite performanse strujnog alata s minimalnim stvaranjem prašine i niskim vibracijama

Naš baterijski čekić za razbijanje zidova TE 500-22 s baterijskom platformom Nuron može izvoditi širok spektar funkcija odlamanja i rušenja, u situacijama kada je kontrola alata od presudne važnosti, ali ne želite pristajati na kompromise po pitanju performansi.

TE 500-22 može se mjeriti sa snagom usporedivih strujnih čekića za rušenje, ali s rušenjem gotovo bez stvaranja prašine zahvaljujući sustavu za uklanjanje prašine Hilti DRS-B. To, zajedno s niskim vibracijama alata TE 500-22 od samo 6,7 m/s2, znači da možete raditi duže i uz veću udobnost.

Više rušenja, manje prašine

Više rušenja, manje prašine

Rušenje gotovo u potpunosti bez prašine zahvaljujući sustavu za uklanjanje prašine TE DRS-B

Uklonite i do 95 % prašine pri rušenju čekićem TE 500 i čekićem TE 2000 – jednostavno pričvrstite sustav za uklanjanje prašine TE DRS-B i kompatibilni baterijski usisivač Hilti kao što su Nuron VC 5-22 i Nuron VC 10-22 za gradilište gotovo bez prašine. 

Uživajte u sigurnijim radnim uvjetima pri unutarnjim radovima obnavljanja ili pri radu gdje je ključno čisto okruženje, kao što su bolnice, laboratoriji ili proizvodne linije.