HILTI WEBSHOPOd sada možete plaćati kreditnim karticama na hilti.hr.Saznajte više

Bušilice i zavrtači

Istražite naš asortiman bušilica i zavrtača optimiziran za veće performanse i udobnije rukovanje prilikom bušenja velikog i malog opterećenja u drvu, metalu, opeci

Istražite naš asortiman bušilica i zavrtača optimiziran za veće performanse i udobnije rukovanje prilikom bušenja velikog i malog opterećenja u drvu, metalu, opeci
Baterijska bušilica SF 4-22 Baterijska bušilica kompaktne klase s Aktivnom kontrolom zakretnog momenta za svakodnevno bušenje i uvrtanje, posebno na teško dostupnim mjestima (baterijska platforma Nuron)
Baterijska udarna bušilica SF 4H-22 Udarni zavrtač kompaktne klase s Aktivnom kontrolom zakretnog momenta za svakodnevno bušenje i uvrtanje, posebno na teško dostupnim mjestima (baterijska platforma Nuron)
Baterijska bušilica SF 6-22 Snažna bušilica s Aktivnom kontrolom zakretnog momenta i naprednom ergonomijom za univerzalno bušenje i uvrtanje u drvu i metalu (baterijska platforma Nuron)
Baterijska udarna bušilica SF 6H-22 Snažan udarni zavrtač s Aktivnom kontrolom zakretnog momenta i naprednom ergonomijom za univerzalno bušenje i uvrtanje u drvu, metalu i zidovima (baterijska platforma Nuron)
Baterijska bušilica SF 8M-22 Baterijska bušilica sa zamjenjivim steznim glavama, više okretnog momenta, većim brojem okretaja u minuti i prilagodljivom brzinom
Baterijska bušilica SBT 6-22 Alat za bušenje i uvrtanje u čeliku za predbušenje preciznih rupa i ugradnju uvrtnih klinova S-BT (baterijska platforma Nuron)
Bušilica-odvijač s više glava SFE 2-A12 Udarni akumulatorski odvijač iz serije iznimno kompaktnih alata od 12 V s više glava (s pomakom, desnokutna, od 13 mm bez ključa i držač bitova) za radove u kutevima i u skučenim prostorima
Baterijska bušilica-odvijač SF 2-A12 Baterijski kompaktni zavrtač iz serije iznimno kompaktnih alata od 12 V koji napaja litij-ionska baterija s motorom bez četkica za radove koji zahtijevaju dobar pristup, malo opterećenje i preciznu kontrolu
Baterijska udarna bušilica-odvijač SF 2H-A12 Baterijska udarna bušilica iz serije iznimno kompaktnih alata od 12 V koju napaja litij-ionska baterija s motorom bez četkica za radove koji zahtijevaju dobar pristup, malo opterećenje i preciznu kontrolu
Baterijski zavrtač SFD 2-A12 Šesterokutna bušilica bez četkica klase iznimno kompaktnih alata od 12 V i 1/4 inča za radove koji zahtijevaju kompaktnost i učinkovito uvrtanje vijaka uz zaštitu materijala
Radnik se za rad u drvu služi baterijskom udarnom bušilicom SF 6H-22 3. generacije, tehnologije Nuron, s baterijom B22-85 i svrdlom za drvo

Baterijske bušilice i udarni zavrtači

Nepromijenjene performanse tijekom cijelog radnog dana za širok raspon zadataka

Bilo da pričvršćujete vijke iznad glave, što zahtijeva veliku preciznost, ili udarno bušite zidove, naše baterijske bušilice pružaju vam idealan omjer snage, težine i veličine za bolje performanse i manje zamora.

Usto, uz naše alate nove generacije, tehnologije Nuron, ostvarit ćete veću brzinu, dulje vrijeme rada i poboljšanu udobnost.

Baterijske bušilice-zavrtači i udarne bušilice za zahtjevne zadatke

Alat za svaki zadatak

Kompaktni zavrtači za skučene prostore, bušilice velikog okretnog momenta za drvo i metal, udarne bušilice za armirani beton – i sve ostalo. Imamo sve što vam je potrebno.

Sigurniji alati spremni za upotrebu na gradilištu

Vaš će tim – i vaši alati – biti produktivniji ako odaberete udarne bušilice i bušilice-zavrtače koje su sigurnije, jednostavnije za upotrebu i izdržljivije.

Potpuno kompatibilne platforme

Bilo da upotrebljavate našu 12V ili našu 22V Nuron platformu otpornu na promjene u budućnosti, svoj inventar alata možete optimizirati međusobno zamjenjivim baterijama i punjačima za sve baterijske alate.

Radnik buši metal bušilicom SF 4H-22

Maksimalna fleksibilnost

Naše bušilice-zavrtače i udarne bušilice upotrebljavajte na cijelom gradilištu

Namijenjene udobnom, pouzdanom bušenju i zavrtanju u skučenim prostorima – primjerice za stolarske radove te vodovodne i električne instalacije – naše kompaktne bušilice-zavrtači zadovoljit će sve vaše svakodnevne potrebe. Usto, naše baterijske bušilice s udarnom funkcijom dovoljno su snažne i izdržljive za cjelodnevno bušenje rupa u betonu.

Namijenjene izrezivanju velikih otvora u drvu i metalu te zavrtanju sidara velikog promjera, naše bušilice vrhunske klase opremljene su baterijama visoke izlazne snage i tehnologijom aktivne kontrole okretnog momenta (engl. Active Torque Control, ATC) kako bi isporučile snagu podjednaku snazi koju isporučuje strujni kabel. To vam je potrebno, ali želite lakšu i učinkovitiju bateriju? Pogledajte naš asortiman Nuron alata.

Radnik se za bušenje metala služi baterijskom udarnom bušilicom SF 6H-22 3. generacije, tehnologije Nuron, s baterijom B22-110 i HSS svrdlom

Napredne sigurnosne značajke

Prednosti koje olakšavaju rad na gradilištu i pomažu vam obaviti više posla

  • Aktivna kontrola okretnog momenta (ATC) ograničava broj ozljeda tako što pomaže spriječiti nekontroliranu vrtnju. 
  • Ergonomske značajke, kao što su modulirana, teksturirana hvatišta i manja težina alata, omogućuju precizniju kontrolu, dok istovremeno smanjuju zamor korisnika. 
  • LED svjetla za jasniju svjetlost i manje sjena; protuklizne bočne obloge za sprječavanje klizanja. 
  • Metalne stezne glave bez ključa u punoj veličini za veću fleksibilnost; visokoučinkoviti motori bez četkica i prijenos u potpunosti od metala za jednostavniji, dugotrajniji rad
Radnik buši zid od opeke bušilicom SF 4H-22

Radni stroj za svakodnevni rad

SF 4-22: manja i lakša bušilica sa Nuron performansama

Baterija bušilice SF 4-22 od 22 V isporučuje dvostruko veću snagu i do 60 % dulje vrijeme rada u odnosu na ostale baterije od 22 V. Usto, dodatna udarna funkcija bušilice SF 4H-22 omogućuje produktivnije bušenje zidova. Jer svima je potrebna kompaktna baterijska bušilica visokih performansi. 

Radnik buši gipsanu ploču bušilicom SF 4H-22

Svrdla za sve primjene

Vaša je bušilica-zavrtač dobra u onoj mjeri u kojoj je dobro ono što je u steznoj glavi

Dobro dizajnirana svrdla jednostavno čine život lakšim. Zato svrdla precizno strojno obrađujemo kako bismo smanjili guljenje, a naša spiralna svrdla smo optimizirali kako bi izbušila više rupa po jednom punjenju baterije.

Za specijaliziranije radove pronaći ćete stepenasta svrdla, zmijasta svrdla za drvo i standardna svrdla za drvo dizajnirana za pružanje veće produktivnosti te krunske pile sa zubima od volframova karbida, koji su daleko dugotrajniji od zuba klasičnih bimetalnih pila. Je li vrijeme za težak rad? Bolje se prihvatite izdržljivog svrdla.