VATROZAŠTITA U ZDRAVSTVENIM OBJEKTIMA

Održavanje radnog stanja bolnica tijekom naknadnih ugradnji i postavljanja vatrozaštitnih sustava

Hilti firestop for healthcare solutions
Please enter alternative text here (optional)

U tvrtki Hilti, svjesni smo da bolnice često podliježu promjenama.

Kako bi išli u korak s promjenama u tehnologiji i poboljšanjima u liječenju pacijenata, zdravstveni objekti često trebaju ponovno uvesti složene instalacije, dok je u toku liječenje pacijenata i svakodnevni rad bolnice.

U tvrtki Hilti možemo vam pomoći ponudom širokog raspona vatrozaštitnih rješenja, koja se brzo i jednostavno postavljaju. Ta rešenja također su testirana i sukladna su sa strogim međunarodnim standardima.

Naša vatrozaštitna rješenja projektirana su za brzo rastavljanje tijekom naknadnih ugradnji i ponovne upotrebe. Vrlo su fleksibilna tako da se mogu postaviti u uskim prostorima; koriste se u širokom rasponu primjena od viseće medicinske opreme do sustava za kontrolu prašine.

Također, možemo vam pomoći u projektiranju i specifikaciji vatrozaštitnih sustava, u integraciji bilo kakvog vatrozaštitnog sustava od najranijeg trenutka planiranja.

Sve to može vam pomoći u pronalaženju pravog rješenja kao i u svođenju na minimum prekidanja usluge tijekom postavljanja vatrozaštitnog sustava i smanjenju ukupnih troškova tijekom cijelog životnog ciklusa objekta. 

PITAJTE INŽENJERA