Hilti fleet management

KAKO VAM HILTI FLEET MANAGEMENT POMAŽE SMANJITI TROŠKOVE STROJNOG PARKA

Mi upravljamo vašim strojevima kako biste Vi lakše upravljali svojim poslovanjem.

Oni koji redovito planiraju i provode građevinske projekte moraju uzeti u obzir brojne čimbenike: dozvole, sporazume s partnerima koji sudjeluju i neplanirane promjene rasporeda. Dodatne rizike - poput problema s opremom - treba izbjegavati jer mogu dovesti do skupih kašnjenja. Hilti Fleet Management sveobuhvatna je usluga za svu potrebnu opremu. Odgovorni za alate i opremu imat će jednu brigu manje. Svi troškovi pokriveni su mjesečnom naknadom.

Stoga se možete koncentrirati na svoju osnovnu djelatnost dok vam mi pružamo podršku za:

  • Povećanje produktivnost
  • Smanjenje rizika
  • Upravljanje svojim troškovima
  • Povećanje transparentnosti skladišta alata
  • Optimizacija troškova procesa

MALA SREDSTVA - VELIKI IZAZOVI

PITAJTE NAŠE FLEET SPECIJALISTE

ZAŠTO TREBAM KORISTITI HILTI FLEET MANAGEMENT

Koristiti, bolje nego posjedovati

Svaki projekt je drukčiji. Izgradnja mostova zahtijeva drugačije alate od gradnje trgovačkog centra. Formula uspjeha je stoga: koristite umjesto da posjedujete. Može biti teško fleksibilno proširiti strojni park prema vašim potrebama. Još jedna prednost: ako tijekom projekta postoji potreba za većom količinom nekog stroja, jednostavno možete naručiti dodatne strojeve na određeno vrijeme.

Uvijek ćete imati na raspolaganju potreban alat - u odgovarajućem broju, pouzdano servisiran i spreman za upotrebu. Ukupno Hilti ima oko milijun komada strojeva i opreme u dugoročnom najmu. Kupci mogu sastaviti prilagođenu kombinaciju strojeva i opreme. Nakon isteka perioda korištenja, strojevi će se zamijeniti za najnoviju generaciju. Strojni park je stoga uvijek u najboljem stanju.

Hilti fleet management

1. Povećana produktivnost

Strojevi visokih performansi okosnica su učinkovitog i uspješnog projekta. Povećavaju produktivnost projekta, ali ujedno ispunjavaju najviše sigurnosne standarde i poboljšavaju korporativni imidž. No, upravljanje strojnim parkom s visokim učinkom stavlja na vas puno administrativnog posla i financijskog rizika.

2. Smanjen rizik i minimalizirani zastoji

Ako važni strojevi iznenada zakažu tijekom projekta, gradilište je u zastoju. Zamjene se moraju organizirati, planovi projekata odgoditi, a troškovi rastu.

3. Ušteda troškova i predvidljivost

Uvijek pri ruci ispravan broj pravilno servisiranih uređaja znači znatne logističke i financijske troškove. Neiskorištena oprema troši dragocjene resurse. Stoga je ekonomičnije osloniti se na produktivni strojni park umjesto da izravno posjedujete sve strojeve.

4. Povećana transparentnost skladišta atrojeva

Ako uređaj zakaže, mora se pravovremeno zamijeniti ekvivalentnim modelom. Da bi se minimalizirao zastoj zamjene, pouzdan popis strojnog parka i sustav praćenja štede vrijeme i novac.

5. Optimizirani troškovi postupka

Neočekivane usluge strojeva i troškovi popravka otežavaju zadržavanje troškova u okviru proračuna. Ako su svi troškovi strojnog parka pokriveni fiksnom mjesečnom naknadom, proračuni se mogu pouzdano planirati.

OVU USLUGU KORISTI OKO 100 000 KUPACA U VIŠE OD 40 ZEMLJA

Iskustvo i dostupnost

Hilti pruža upravljanje strojnim parkom više od 10 godina, a koncept sveobuhvatne usluge pokazao se uspješnim: uslugu u međuvremenu koristi oko 100 000 kupaca u više od 40 zemalja. Naši kupci ne cijene samo pružanje i održavanje opreme već i sveobuhvatne usluge za razliku od uobičajenih ponuda najma ili zakupa alata.

Na zahtjev, Hilti može analizirati zalihe i cjelokupan strojni park kupca. Odmah saznajte koji su alati nepotrebni, koji se ne koriste optimalno i koje treba zamijeniti.

KAKO HILTI FLEET MANAGEMENT POMAŽE VAŠEM POSLOVANJU

Hilti fleet management
1 / 7
Platite za upotrebu

Plaćate samo korištenje alata. To znači da nema plaćanja unaprijed i da su troškovi u budućnosti predvidljivi.

Hilti fleet management
2 / 7
Bez dodatnih troškova

Upravljanje strojnim parkom uključuje brze, visokokvalitetne popravke strojeva koje koristite, besplatno i tijekom cijelog razdoblja uporabe.

Hilti fleet management
3 / 7
Označavanje i praćenje

Prilagođeni strojevi pružaju potpunu internetsku transparentnost i lako objedinjavanje računa.

Hilti fleet management
4 / 7
Pokriće u slučaju krađe

Fleet Management smanjuje rizike i olakšava zamjenu strojeva u slučaju krađe i gubitka.

Hilti fleet management
5 / 7
Pravovremena zamjena

Uz Hilti upravljanje strojnim parkom opremljeni ste najnovijim strojevima za vrhunsku produktivnost i najviše standarde vezane za zdravlje i sigurnost.

Hilti fleet management
6 / 7
Usluga zajma

Unajmljeni strojevi smanjuju zastoje u slučaju popravaka ili krađe.

Hilti fleet management
7 / 7
Pokrivenost velike potražnje

Razdoblja povećanog obujma posla lako se mogu pokriti kratkotrajnim pristupom dodatnoj Hilti opremi.