Baterijski usisavači za gradilišta

Revolucionarne baterije Nuron omogućuju vam korištenje baterijskih alata bez kompromisa po pitanju usisne snage: sve baterijske usisivače možete pogledati ovdje

Revolucionarne baterije Nuron omogućuju vam korištenje baterijskih alata bez kompromisa po pitanju usisne snage: sve baterijske usisivače možete pogledati ovdje
Baterijski usisivač VC 5-22 Kompaktan, prijenosni baterijski usisivač za brza čišćenja na gradilištima i u radionicama (baterijska platforma Nuron)
Baterijski usisivač VC 10L-22 Baterijski usisivač za mokro/suho usisavanje visoke razine usisa s opcionalnim ruksakom za čišćenja na gradilištima – L klasa (baterijska platforma Nuron)
Baterijski usisivač prašine VC 10M-22 Baterijski usisivač za mokro/suho usisavanje visoke razine usisavanja s opcionalnim ruksakom za usisavanje prašine alata, uključujući sa šupljim svrdlima – M klasa (baterijska platforma Nuron)
radnik uklanja prašinu nastalu uslijed poslova rušenja služeći se baterijskim usisivačem

Otkrijte baterijske usisivače

Praktično svojstvo prenosivosti omogućuje brzo čišćenje i veću kontrolu prašine

Ne možete spriječiti stvaranje prašine, ali ju možete kontrolirati – neovisno o mjestu rada. Naši baterijski usisivači prikladni za ugradnju HEPA filtera pomažu omogućiti čišća, sigurnija i učinkovitija gradilišta, čije je poslovanje u skladu sa OSHA standardima.

Zahvaljujući snazi i fleksibilnosti Nuron platforme, sada možete obavljati mokro i suho usisavanje prašine pogonjeno baterijom, čak i kada električna utičnica nije dostupna.

Usisivači na baterijski pogon za čišćenje u pokretu

Veća sigurnost

Da biste pri bušenju i rezanju omogućili pridržavanje propisa o zaštiti zdravlja i sigurnosti, nije vam potrebna električna utičnica – naše usisivače visokih performansi napaja baterijska platforma tehnologije Nuron.

Veća produktivnost

Radite bolje i uz manje prekida. Naši baterijski usisivači mogu doprinijeti vidljivosti na gradilištu, a mogu i uštedjeti vrijeme utrošeno na čišćenje i produljiti vijek trajanja alata.

Veća praktičnost

Bilo da ih nosite držeći za ručku, traku ili u ruksaku, naši su baterijski usisivači pokretni i udobni za rad te rade u kombinaciji s našom baterijskom platformom širokog raspona od 22 V tehnologije Nuron.

radnik koji brusi betonski zid ima na leđima baterijski usisivač

Mokro i suho čišćenje pogonjeno baterijom

VC 10-22: snaga tehnologije Nuron za uistinu bežično usisavanje prašine

Zbog manje težine, manjeg spremnika i opcionalnog dizajna u obliku ruksaka, usisivač VC 10-22 pruža vam dodatnu mobilnost gdje god je potrebno izvršiti usisavanje prašine – mokro ili suho – koje je u skladu sa OSHA standardima.

No nemojte žrtvovati snagu za udobnost: baterija usisivača VC 10-22, visoke izlazne snage, pomaže isporučiti do 67 l/s usisne snage za rad praktički bez prašine. Također, radit ćete učinkovitije zahvaljujući automatskom čišćenju filtra.

OMOGUĆI PRIDRŽAVANJE STANDARDA AGENCIJE OSHA

Održavajte gradilište čistim i usklađenim sa standardima kombinacijom naših baterijskih usisivača i integriranog rješenja za upravljanje prašinom pri rezanju, bušenju i ostalim zadacima.

Kupnja ostalih sustava za uklanjanje prašine

POTREBAN VAM JE STRUJNI USISIVAČ?

Našim strujnim usisivačima velike snage i visokog kapaciteta brzo i učinkovito uklonite tešku prašinu i mokru suspenziju nastale brušenjem, rezanjem ili bušenjem.

Kupnja strujnih usisivača

STOJIMO IZA NAŠIH ALATA

Ne očekujemo da će se naši alati pokvariti, ali stojimo vam na raspolaganju ako se to dogodi. Na raspolaganju vam je besplatan servis usisivača u trajanju od dvije godine, a zatim doživotno jamstvo i ograničenje troškova popravka. 

Saznajte više o našoj usluzi popravka alata