Pripremite se za budućnost

Pripremite se za budućnost

Izgradite svoje poslovanje s naprednim rješenjima

Kako vaša tvrtka može iskoristiti prednosti trenutačnih glavnih trendova u građevinskoj industriji kao što su, primjerice, digitalizacija, automatizacija i zelena gradnja? I koji je najbolji način za održavanje konkurentnosti usprkos svim izazovima kao što su nedostatak kvalificirane radne snage? Otkrijte kako vam možemo pomoću da svoju tvrtku pripremite za budućnost s inovativnim i povezanim proizvodima, softverom i uslugama osmišljenim za svako fazu vaših građevinskih projekata.

Mai sustenabili împreună

ODABERITE ODRŽIVA RJEŠENJA

Održivost postaje ključna za buduće uspjehe u građevinskom poslovanju. Možemo vam pomoći smanjiti vaš ugljični otisak u fazi gradnje, povećati energetsku učinkovitost tijekom operativne faze i osigurati zdraviji i sigurniji okoliš vaših zgrada. Uz reinženjering i reformulaciju građevinskih komponenti prema kriteriju zelenog certifikata te s našim proizvodima i rješenjima možemo vam pomoći optimizirati poslovne procese i dizajne, smanjiti otpad i povećati energetsku učinkovitost.

Održiva gradnja Kružno gospodarstvo u građevinskoj industriji

NURON: VIŠE SNAGE I VEĆA FLEKSIBILNOST NEGO IKAD PRIJE

Budite spremni za budućnost uz najnoviji dodatak našim portfeljima baterijskih alata od 12 V, 22 V i 36 V – napajanje putem platforme tehnologije Nuron od 22 V.

Zadatke koji zahtijevaju primjenu strujnih i plinskih alata napokon možete izvoditi putem samo jedne baterijske platforme.

Otkrijte Nuron Novi proizvodi