Rješenja za završavanje projekata na vrijeme i unutar budžeta

Upravljate svojim troškovima gradnje

Rješenja za završavanje projekata na vrijeme i unutar budžeta

Prilikom gradnje neminovno dolazi do problema. Projekti rastu izvan svog originalnog opsega i rade se greške – što često vodi do prekoračenja budžeta i skupih kašnjenja. Svoje poslovanje možete učiniti profitabilnijim i upravljati troškovima odabirom proizvoda, usluga i softvera osmišljenih za manje stvaranja otpada, smanjenje ljudskih pogrešaka, uštedu na troškovima rada i optimizaciju inventara alata. Možemo vam pomoći pri identifikaciji i nabavi ekonomičnih rješenja za završavanje projekata na vrijeme i unutar budžeta.

Uštedite na troškovima materijala

Smanjivanjem otpada građevinskog materijala ostajete konkurentni i istovremeno brinete o okolišu. Naša rješenja za gradilišta uključuju HDE 500 za precizno upravljanje ubrizgavanjem hibridnih/epoksidnih kemijskih sidra i unaprijed oblikovane vatrozaštitne elemente za sprečavanje rasipanja žbuke.

Cordless adhesive dispenser HDE 500-A22 Softver za projektiranje

Uštedite na troškovima rada

Sati rada na gradilištu jedna su od najvećih stavki projektnih troškova. Istovremeno, kvalificiranih radnika je malo, a potražnja je velika. Odaberite rješenja za brži i lakši rad za poboljšanu kontrolu troškova vaših građevinskih projekata – bez kompromisa na sigurnost i kvalitetu.

Smanjite broj pogrešaka

Smanjite greške i izbjegnite skupe dodatne radove i kašnjenja projekta s alatima za digitalno dokumentiranje koji prate kvalitetu montaže vaših vatrozaštitnih i pričvrsnih elemenata. Vaš tim na gradilištu osjetit će prednosti tih rješenja kao što su brže i jednostavnije sastavljanje elemenata s modularnim MEP nosačima ili sustav prilagodljivog okretnog momenta za bolju kvalitetu ugradnje sidrenih vijaka.

Modularni MEP nosači

Preumite kontrolu nad troškovima inventara alata

S uslugom strojnog parka alata tvrtke Hilti možete, umjesto da kupujete alate unaprijed, odabrati samo one alate koje trebati i platiti fiksnu mjesečnu naknadu na određeno vrijeme. Kako bismo vas održali u poslu, pomažemo vam pri popravku, zamjeni i nadogradnji vaših alata bez dodatnih troškova. 

Strojni park alata
L049055.tif

Pozdravite se sa skrivenim troškovima

Alati, popravci i osiguranje u slučaju krađe – sve za fiksnu mjesečnu naknadu s našom uslugom strojnog parka