Povećajte brzinu gradnje

Povećajte brzinu gradnje

Cjelovita rješenja za brži tok rada

Održati produktivnost nije uvijek jednostavno. Neplanirani troškovi, neučinkoviti procesi i manjak kvalificirane radne snage mogu dovesti do projektnih kašnjenja. Otkrijte kako prevladati ove izazove i poboljšati produktivnost svog poslovanja s alatima, softverom i uslugama osmišljenim kako bi vam pomogli u vašim građevinskim projektima u svakoj fazi – od projektiranja do gradilišta.

Pojednostavite tokove rada

Zastarjele metode i oprema mogu pridonijeti kašnjenju na projektnim rokovima i zadati vam još više posla. Pomoći ćemo vam ubrzavanjem radnih tokova vašeg poslovanja, smanjenjem zastoja i izbjegavanjem dodatnog rada i popravaka s vrhunskim sustavima koji kombiniraju intuitivni softver, najnaprednije alate i kvalitetne potrošne materijale i pribor.

Upotrebljavajte usluge koje vas održavaju u poslu

Ako nemate alate i opremu koju trebate, može doći do zastoja, povećanja troškova, pa čak i kazni. U tome vam možemo pomoći – zahvaljujući izvrsnoj dostupnosti proizvoda, fleksibilnim opcijama isporuke i iznimno brzim uslugama popravka alata. Trebate pomoć pri odabiru proizvoda ili imate pitanja povezana s vašim projektom? U tome će vam pomoći naši prodajni savjetnici, inženjeri na terenu i timovi za korisničku podršku. Ako već znate što želite, jednostavno naručite online.

Popravci alata Mogućnosti isporuke

Obrazujte se za budućnost

Zbog povećane potražnje za kvalificiranom radnom snagom u građevinskoj industriji sve je teže privući prave ljude i održati ih motiviranim za ostanak. Zbog toga su rješenja tvrtke Hilti osmišljena kako bi bila jednostavna za upotrebu čak i nekvalificiranim radnicima, istodobno poboljšavajući performanse vašeg radnog tima. Kako bismo vam pomogli održati vještine i kvalifikacije zaposlenika na potrebnoj razini, nudimo vam širok raspon obuka i certificiranih tečaja.

Webinari o tehničkim temama

Primijenite naprednu tehnologiju na gradilištu

Napredne tehnologije jedan su od ključnih elemenata produktivnosti građevinskog procesa u budućnosti. Naša vrhunska tehnološka rješenja protežu se od robota za bušenje Jaibot i montaže MEP elemenata do naprednih mjernih sustava koji omogućuju da jedna osoba brzo izmjeri i izradi plan gradilišta s pomoću digitalnih planova i nacrta.

Optimizirajte proces planiranja

Želite li povećati učinkovitost definiranja, projektiranja i dokumentiranja kvalitetnih tehničkih rješenja? Surađujte s nama u ranoj fazi projektiranja i zatražite stručnu inženjersku podršku. Radite s inženjerskim softverom za projektiranje PROFIS Engineering za izradu dokumentacije visoke kvalitete, jasnih inženjerskih crteža i sastavnica materijala.

Softver za projektiranje Usluge BIM dizajna i modeliranja
Fleet Management

Pozdravite se sa skrivenim troškovima

Alati, popravci i osiguranje u slučaju krađe – sve za fiksnu mjesečnu naknadu s našom uslugom strojnog parka