Poboljšajte upravljanje opremom

Poboljšajte upravljanje opremom

Povećajte produktivnost i smanjite zastoje s digitalnim upravljanjem inventarom alata

Građevinske tvrtke potroše u prosjeku gotovo 100 sati mjesečno na pronalaženje opreme koja im nedostaje, čemu se brzo nadodaje i trošak kupovine duplih alata i potrošnih materijala. Naučite kako izbjeći skupe zastoje, povećati produktivnost i postići veću kontrolu nad svojim inventarom i troškovima upotrebom digitalnih rješenja tvrtke Hilti za upravljanje opremom i optimiziranje inventara alata.

Preuzmite kontrolu nad svojom imovinom

Muči li se vaša tvrtka s praćenjem i pronalaženjem opreme ili praćenjem rasporeda održavanja alata? Pojednostavite proces upotrebom sustava za upravljanje opremom ON!Track. ON!Track kombinira robusne oznake za imovinu i intuitivni softver s pomoću kojega možete brzo – i od bilo kuda – pristupiti informacijama o lokaciji i statusu vaše imovine. Sa sustavom ON!Track možete također pratiti i potrošni materijal radi lakšeg održavanja optimalne razine zaliha.

Upute za početak rada sa sustavom ON!Track

Građevinske tvrtke potroše u prosjeku gotovo 100 s

Alati Hilti napravljeni su traju. Međutim ponekad se i najkvalitetniji alati kvare. A kada se to dogodi, vaš tim riskira kašnjenja. Dopustite nam da vam pomognemo održati kontinuitet rada vaših timova zajamčeno brzim popravcima. Naručite popravak izravno s gradilišta: na našoj web-stranici ili tako da se obratite našoj korisničkoj službi. S našom uslugom upravljanja strojnim parkom plaćate fiksnu mjesečnu naknadu koja pokriva sve popravke alata.

Popravci alata Usluga strojnog parka alata

Upravljajte troškovima alata i opreme

Ispravno optimizirani strojni park može smanjiti vaše troškove, jer plaćate samo one alate i opremu koju u tom trenutku trebate. Zakažite analizu i savjet stručnjaka o tome kako najbolje optimizirati strojni park za svoje poslovanje. Želite li još veću kontrolu nad svojim troškovima? S uslugom strojnog parka tvrtke Hilti možete odabrati samo one alate koji vam trebaju i platiti fiksnu mjesečnu naknadu na određeno vrijeme bez opterećenja s investicijom u opremu unaprijed, a dobivate i besplatne popravke.

Usluga strojnog parka alata
Naše rješenje za upravljanje imovinom i potrošnim materijalom

Hilti ON!Track

Naše rješenje za upravljanje imovinom i potrošnim materijalom

S našim ON!Track rješenjem imate potpunu kontrolu nad svom imovinom svoje tvrtke, u uredu kao i na gradilištu. Jer veća transparentnost znači veću učinkovitost za vaše poslovanje.