Baterijske udarne bušilice SDS-Max

Pogledajte najsnažnije baterijske udarne bušilice SDS Max tvrtke Hilti težinskog razreda 6+ kg (13+ funti), koje napajaju najnovije baterije tehnologije Nuron ili baterije od 36 V

Pogledajte najsnažnije baterijske udarne bušilice SDS Max tvrtke Hilti težinskog razreda 6+ kg (13+ funti), koje napajaju najnovije baterije tehnologije Nuron ili baterije od 36 V
Baterijska udarna bušilica TE 60-22 Baterijska udarna bušilica SDS Max (TE-Y) s Aktivnim smanjenjem vibracija i Aktivnom kontrolom zakretnog momenta za veliko opterećenje pri bušenju i klesanju betona (baterijska platforma Nuron)
Baterijska udarna bušilica TE 60-A36 Baterijski kombinirani čekić SDS Max visokih performansi s tehnologijama aktivnog smanjenja vibracija i aktivne kontrole zakretnog momenta za bušenje i klesanje betona za veliko opterećenje
Radnik buši rupu u betonskom bloku služeći se udarnom bušilicom TE 60-22 i usisivačem VC 10-22

Otkrijte baterijske udarne bušilice SDS Max

Snaga koju trebate za velika opterećenja – uz fleksibilnost baterijskog napajanja

Izvodite li poslove bušenja, odlamanja, izrade utora i srednje zahtjevnog rušenja u tvrdom betonu i zidovima? Potrebne su vam snaga i performanse udarne bušilice SDX Max. No zahtjevan rad ne bi trebao značiti i težak rad. Zato naši vodeći SDS Max alati teže manje i opremljeni su antivibracijskom tehnologijom kako bi se smanjio zamor i produljilo vrijeme rada.

Nadalje, uz baterijsku platformu tehnologije Nuron, svoju udarnu bušilicu za velika opterećenja možete upotrebljavati na sustavu od 22 V koji pruža iznimno dugo vrijeme rada i više snage od ostalih visokonaponskih platformi na tržištu.

Prijeđite na višu razinu snage uz udarne bušilice SDS Max

Veća fleksibilnost

Neka alat odgovara zadatku. Bilo da bušite beton ojačan armaturom ili zidove od cigle, udarne bušilice SDS Max pružaju savršen omjer snage i udobnosti.

Veća produktivnost

Lakši alati, poboljšana ergonomija i značajke poput aktivnog smanjenja vibracija (engl. Active Vibration Reduction, AVR) i aktivne kontrole okretnog momenta (engl. Active Torque Control, ATC) pomažu produljiti vrijeme rada uz povećanu sigurnost.

Veća praktičnost

Optimizirajte svoj inventar alata upotrebom samo jedne platforme za sve baterijske alate s međusobno zamjenjivim baterijama – uz sustav tehnologije Nuron od 22 V možete ostvariti veću snagu u odnosu na strujne, plinske i druge visokonaponske platforme.

Radnik kopa sabijenu zemlju služeći se moćnom kombiniranom bušilicom i sjekačem za glinu linije SDS-Max.

Snaga dostatna za najzahtjevnije poslove

Sveobuhvatna fleksibilnost za zahtjevne poslove bušenja i sječenja

Brže i učinkovitije bušite rupe za sidra i provrte promjera do 80 mm u betonu i zidovima uz naše SDS Max alate. Olakšat će vam i poslove poput sječenja i rušenja. Za prodiranja promjera 150 mm upotrijebite krunu za udarno bušenje. Potrgali ste kabel? Iskopčajte ga i brzo nabavite zamjenu – ne čekajte popravak.

Radnik buši u oknu dizala služeći se kombiniranom bušilicom SDS-Max sa sigurnosnim uzicama za sprječavanje ispadanja i sustavom za uklanjanje prašine DRS-D.

Manje zamora, manje zastoja

Lakše rukovanje uz manje vibracija i smanjenu opasnost od povratnog trzaja

Ostvarite dulje dopustivo vrijeme rada – čak i tijekom zahtjevnih poslova razbijanja – zahvaljujući inovativnim sigurnosnim značajkama i značajkama udobnosti. Funkcija AVR pomaže smanjiti izlaganje vibracijama za do dvije trećine, dok funkcija ATC štiti vaše ljude, alate i opremu tako što sprječava nekontroliranu vrtnju alata ako se svrdlo zaglavi u nekom materijalu.

Također, možete omogućiti čišće i učinkovitije gradilište u skladu sa OSHA standardima ako opcionalni sustav za uklanjanje prašine (DRS) uparite s usisivačem kako biste uklonili gotovo svu prašinu izravno s izvora.

Radnik buši beton služeći se udarnom bušilicom TE 60-22 i priključenim sustavom za uklanjanje prašine

Udarno bušenje sljedeće generacije

TE 60-22: revolucionarne performanse uz tehnologiju Nuron

Udarna bušilica TE 60-22 do krajnjih granica iskorištava svoju bateriju tehnologije Nuron od 22 V kako bi po jednom punjenju obavila više poslova bušenja, sječenja, struganja, kopanja i razbijanja.

Nisu potrebni kabeli – jednostavno, dobit ćete iznimno dugo vrijeme rada i razinu performansi koju biste očekivali od težeg alata. Platforma tehnologije Nuron pomaže pri ostvarivanju još veće produktivnosti vaših timova i alata.

Građevinski radnik sjedi i drži kombiniranu bušilicu TE 60-22, a svrdlo za udarno bušenje TE-YX oslonjeno mu je na koljeno

Napredni dodaci

Veća produktivnost uz naša svrdla, krune i sjekače

Izrađena posebno za alate linije SDS Max, svrdla za udarno bušenje TE-YX imaju karbidne glave s više rezača za brže rezanje betona, opeke, zidova i armature, a krune za udarno bušenje s dijamantnim vrhom imaju poboljšanu geometriju radi duljeg vijeka trajanja.

Pri poslovima sidrenja možete ostvariti brže i dosljednije rezultate bez potrebe za ručnim čišćenjem rupe ako bušite našim šupljim svrdlom TE-YD priključenim na usisivač. U slučaju poslova odlamanja i razbijanja, naši samooštreći šiljasti sjekači i podni strugači pružaju dugotrajnost i iznimne performanse.

OMOGUĆI PRIDRŽAVANJE OSHA STANDARDA

Gradilište na kojem praktički nema prašine sigurnije je za vaše ljude i bolje za vaše alate. Uparite sustav za uklanjanje prašine s baterijskim usisivačem VC 10 kako biste unaprijedili udobnost na gradilištu i doprinijeli produljenju vijeka trajanja vaših alata. 

Kupnja usisivača i ostalih sustava za uklanjanje prašine

KONTROLA TROŠKOVA ZA ALAT

U okviru naše usluge za upravljanje strojnim parkom Fleet Management pokrit će se svi vaši troškovi za alat u zamjenu za fiksnu mjesečnu naknadu. Izbjegnite veliku početnu investiciju u alate i nabavite isključivo opremu koja vam je potrebna.

Saznajte više o usluzi za upravljanje strojnim parkom Fleet Management