Mehanička sidra

Mehanička vijčana sidra, ekspanzijska sidra i podrezana sidra

Ancoranti meccanici

Pronađite mehanička sidra koja najbolje odgovaraju vašoj primjeni. Zahvaljujući iskustvu i inovacijama tvrtke Hilti, imate na raspolaganju široki raspon rješenja visokih performansi za sigurna i učinkovita pričvršćivanja.

Mehanička sidra

 • Mehanička ekspanzijska sidra HSL-3

  Mehanička ekspanzijska sidra HSL-3

  U seizmičkim zonama možete vršiti potpuno sigurno pričvršćivanje uporabom sidara HSL3 s vrlo visokim vrijednostima opterećenja, posebno pri smicanju. Imaju CE oznaku o sukladnosti proizvoda i testirani su na udarna opterećenja i izloženost vatri.

  Ekspanzijska sidra HST3

  Ekspanzijska sidra HST3

  Za statička, seizmička i opterećenja na izloženost vatri, koristite sustave mehaničkih sidara. Testirani su također i za udarna opterećenja.

  Vijčana sidra HUS3-C i HUS3-H

  Vijčana sidra HUS3-C i HUS3-H

  Otkrijte nove mogućnosti mehaničkih vijčanih sidara: mogu se ukloniti i ponovo upotrijebiti u privremenim primjenama; mogu se podesiti za pravilno postavljanje. Dostupni su i sa šesterokutnom i s upuštenom glavom, za odličnu estetsku završnu obradu.

  Vijčana sidra HUS3-H 6, HUS3-A 6, HUS3-I 6, HUS3-P 6

  Vijčana sidra HUS3-H 6, HUS3-A 6, HUS3-I 6, HUS3-P 6

  Ovim vijčanim sidrima možete potpuno sigurno pričvrstiti instalacije i cjevovode u punom betonu i pregotovljenim šupljim betonskim pločama, punim zidovima, plin betonu: mehanička vijčana sidra imaju CE oznaku za statička opterećenja i izloženost vatri.

PITAJTE INŽENJERA