VATROZAŠTITNA RJEŠENJA ZA VLASNIKE ZGRADA I SPECIJALIZIRANE KONZULTANTE

Hilti firestop for building owners and specialist consultants

U tvrtki Hilti možemo vam pomoći sa specifikacijom i projektom za sustave pasivne vatrozaštite.

Također nudimo proizvode najsuvremenije tehnologije, softver za projektiranje jednostavan za uporabu i tehničku podršku na gradilištu, online i telefonskim putem. Ako ne možete naći ono što vam treba online, samo se obratite svom lokalnom Hilti uredu.

ŠIROKI RASPON VATROZAŠTITNIH RJEŠENJA S JEDNOSTAVNIM POSTAVLJANJEM

Hilti firestop collars

Nudimo široki asortiman vatrozaštitnih proizvoda za veliki broj različitih primjena i rešenja, testiranih prema najstrožim međunarodnim standardima kao što su ASTM i EN.

Naši preformirani vatrozaštitni proizvodi mogu povećati vašu produktivnost. Oni se isporučuju s prethodno unesenim vatrozaštitnim materijalom što ih čini pogodnim za jednostavno i brzo postavljanje, adaptaciju i inspekciju.

Na primjer, naše mekane vatrozaštitne opeke mogu se postaviti bez morta, lako se uklanjaju i ponovo upotrebljavaju. Naši vatrozaštitni diskovi za kabele i vatrozaštitna traka mogu se rezati na bilo koju potrebnu dužinu i koristiti za kompliciranije konfiguracije cijevi kao što su nagnute cijevi.

ALATI ZA PROFESIONALNO PROJEKTIRANJE I INFORMACIJE O VATROZAŠTITNIM PROIZVODIMA

Hilti firestop technical literature

Hilti tehnički priručnici koje možete naći online, dokumenti za odobrenja i tehničke specifikacije mogu vam pomoći u brzom i jednostavnom projektiranju. Jednostavno izrežite i zalijepite crteže i tekst iz naše tehničke biblioteke u svoj projekt.

Pristup:

 • 2D crtežima
 • tekstu specifikacija
 • dokumentima za pretplaniranje
 • dokumentima za odobrenja

Također nudimo softver i aplikacije za odabir proizvoda i sustava za vatrozaštitno projektiranje, uključujući bogatu biblioteku BIM/CAD Hiltijevih artikala i naš automatizirani projektni sustav, Hiltijev Gumb za vatrozaštitno projektiranje (Hilti Button for Firestop).

Pristup:

 • BIM/CAD biblioteci za Hilti proizvode - pristupačna je putem Revita, Autocada, bimobject.com i naše Hilti web stranice za preuzimanje.
 • Odabir proizvoda - koristite naš Hilti softver PROFIS 3 kako biste odabrali proizvode i pratili vašu kupovinu.
 • Također možete koristiti našu mobilnu Hilti aplikaciju kako biste pregledali katalog naših proizvoda, provjerili dostupnost proizvoda i upravljali svojim parkom alata i računom.

Hiltijev Gumb za vatrozaštitno projektiranje (Button for Firestop) – automatski identificira prodiranja, generira sastavnicu i preporučuje popisane vatrozaštitne sustave uključujući ključne podatke i dokumentaciju.

POBOLJŠANJE PERFORMANSE ZGRADE POMOĆU VATROZAŠTITNIH PROIZVODA

Hilti vatrozaštitni proizvodi mogu poboljšati strukture zgrade i zaštititi je od požara. Testirani su putem ETA i UL vatrozaštitnih testova i doprinose poboljšanju:

 • akustike u zgradi - tako što blokiraju otvore koji također provode zvuk
 • pomicanja zgrade - što svodi na minimum udare nakon zemljotresa, toplotna pomicanja cjevovoda, strukturalna skretanja ili vibracije u industrijskim objektima
 • zaštite zgrada od plijesni - nudimo proizvode otporne na plijesan koji mogu posebno biti od pomoći u projektiranju bolnica.
 • Sukladnost s certifikatima LEED i BREEAM zelene gradnje.

PITAJTE INŽENJERA