VATROZAŠTITNI PROIZVODI ZA GLAVNE IZVOĐAČE RADOVA I PROJEKTNE MENADŽERE

Hilti firestop for general contractors

U tvrtki Hilti možemo vam pomoći sa specifikacijom i projektom za sustave pasivne vatrozaštite.

Također nudimo proizvode najsuvremenije tehnologije, softver za projektiranje jednostavan za uporabu i tehničku podršku na gradilištu, online i telefonskim putem. Ako ne možete naći ono što vam treba online, samo se obratite svom lokalnom Hilti uredu.

ŠIROKI RASPON VATROZAŠTITNIH RJEŠENJA S JEDNOSTAVNIM POSTAVLJANJEM

Hilti firestop blocks

Nudimo široki asortiman vatrozaštitnih proizvoda za veliki broj različitih primjena i rešenja, testiranih prema najstrožim međunarodnim standardima kao što su ASTM i EN.

Naši preformirani vatrozaštitni proizvodi mogu povećati vašu produktivnost. Oni se isporučuju s prethodno unesenim vatrozaštitnim materijalom što ih čini pogodnim za jednostavno i brzo postavljanje, adaptaciju i inspekciju.

Na primjer, naše mekane vatrozaštitne opeke mogu se postaviti bez morta, lako se uklanjaju i ponovo upotrebljavaju. Naši vatrozaštitni diskovi za kabele i vatrozaštitna traka mogu se rezati na bilo koju potrebnu dužinu i koristiti za kompliciranije konfiguracije cijevi kao što su nagnute cijevi.

JASNE INFORMACIJE ZA JEDNOSTAVNU VATROZAŠTITNU SPECIFIKACIJU

Hilti firestop technical literature

U našoj online tehničkoj biblioteci pogledajte sveobuhvatne opise naših vatrozaštitnih proizvoda, tehničkih priručnika i dokumenata za odobrenja.

To je brz i jednostavan način da nađete informacije o projektu i specifikacije na jednom mjestu. Također možete izrezati i zalijepiti crteže i tekst izravno na vaš crtež.

Ako su vam potrebne dodatne informacije, obratite se svom lokalnom Hilti timu. Bit će nam zadovoljstvo pomoći vam na gradilištu, putem telefona ili online.

PRATITE SVOJE VATROZAŠTITNE DOKUMENTE U JEDNOJ APLIKACIJI

Naša Hilti aplikacija CFS-DM za upravljanje vatrozaštitnom dokumentacijom pomaže vam da organizirate sve svoje vatrozaštitne dokumente na jednom mjestu:

  • Čuvajte svu svoju dokumentaciju projekta - specifikacije, odobrenja, dokumente za pretplaniranje, itd.
  • Kada napravite slike instalacija ili inspekcija, možete ih sačuvati sve zajedno.
  • Kako bi inspekcije i ažuriranja bila jednostavnija i brža, kreirajte i ispišite profesionalna izvješća u formatima excel il PDF.
  • Možete raditi na svojim dokumentima na gradilištu ili putem telefona ili na računalu u uredu - samo se prijavite imenom i lozinkom. 
  • Projektirano za velike ili male građevinske projekte.

PITAJTE INŽENJERA