ZAŠTO KORISTITI NAKNADNO POSTAVLJENU ARMATURU

Naknadno postavljena armatura - snažna i laka za uporabu

Hilti post-installed rebar applications

Ako trebate produžiti, spojiti ili ojačati zidove, ploče, stupove ili grede, tada možete upotrijebiti sustav naknadno postavljene armature i u novim i u postojećim građevinama, od stambenih zgrada do mostova.

Spojevi za naknadno postavljenu armaturu su sidrenja i spojnice pričvršćene u mjestu našim Hilti HIT ljepilima koja se nanose pištoljem.

Njihova uporaba je brza i jednostavna. Jednostavno izbušite rupu, ubrizgajte naša Hilti HIT kemijska ljepila, te postavite čeličnu šipku.

Oni su snažni najmanje kao ugrađene armaturne šipke, kao što je dokazano testiranjima europskih tehničkih odobrenja (TR023). Na taj način možete projektirati naknadno postavljenu armaturu koristeći iste principe kao za bilo koji projekt za armirani beton.

NAKNADNO POSTAVLJENA ARMATURA I HILTIJEV SUSTAV „SAFESET”

Hilti safe set system for safe anchor installation

Također, naknadno postavljeni sustavi armature su:

  • vrlo fleksibilni
  • korisni u širokom spektru primjena
  • moguć je rad u praznim područjima betona.

Hiltijev sustav SafeSet™ ubrzava postavljanje naknadno postavljene armature. Hiltijev SafeSet™ usisava prašinu tijekom bušenja, svodeći je na minimum tako da nije potrebno ručno čišćenje rupe.

Način postavljanja naknadno postavljene armature uz pomoć Hiltijevog sustava SafeSet

NAKNADNO POSTAVLJENE ARMATURE - MOŽEMO VAM POMOĆI TIJEKOM CIJELOG POSTUPKA

Hilti PROFIS Rebar design software

Možemo vam pomoći od trenutka kad počnete s projektom do isporuke tehnologije.

Naš softver PROFIS Rebar pruža vam pomoć u realizaciji virtualnog projekta.

A ako vam je potrebna pomoć, imamo stručnjake širom svijeta koji vam mogu pomoći u pronalaženju rješenja tijekom cijelog postupka projektiranja.

Također, imamo višegodišnje iskustvo i u istraživanju i na gradilištu. Radili smo u nekim od najizazovnijih projekata sa naknadno postavljenom armaturom u građevinama širom svijeta. Čak smo pomogli u popravljanju čuvene Fontane di Trevi u Rimu - sve uz pomoć tehnologije naknadno postavljene armature.