KAKO PROJEKTIRATI SIDRENE PROFILE

Hilti PROFIS Anchor Channel

Nadogradite vlastito znanje s više od 60 godina Hiltijevog iskustva u sidrenim profilima za proračun fasada, osovina dizala i drugih aplikacija sidrenih profila.

Hilti PROFIS Anchor Channel softver temelji se na širokom rasponu metoda proračuna. Uključuje međunarodne kodove ACI, EOTA, CEN, SA: TS101 ili za proračun koristi naše vlastite Hilti metode proračuna temeljene na više od 60 godina stručnosti i istraživanja pričvršćivanja sidara.

Hilti PROFIS Anchor Channel softver pomaže Vam uštedjeti vrijeme:

  • Brže pronađite rješenja koristeći mogućnost podešavanja geometrije.
  • Funkcije optimizacije pomažu Vam da pronađete pravo rješenje za svoju aplikaciju.
  • Također, možete unijeti prilagođene ploče koristeći funkciju za osobno definiranu geometriju.

Hilti PROFIS Anchor Channel koristi se u cijelom svijetu i koristio se za proračun temeljnih elemenata najvećih konstrukcija i nebodera u Hong Kongu, Kini, Bliskom istoku i SAD-u.

Ako Vam je potrebna pomoć, možemo Vam ponuditi i lokalne inženjerske savjete tvrtke Hilti.

Ako radite na posebno zahtjevnom ili inovativnom projektu - tada možete dobiti podršku od našeg globalnog inženjerskog tima. Oni mogu, zajedno s Vama, provjeriti koliko je sigurno koristiti naše Hilti sidrene profile i rješenja.

PRISTUP ZA HILTI PROFIS ANCHOR CHANNEL

Hilti PROFIS Anchor Channelu možete besplatno pristupiti ovdje na Hilti web stranici. Samo se registrirajte ili prijavite.

HILTI TEHNIČKA PODRŠKA

Ako želite pomoć pri proračunu, naši stručni inženjeri mogu projektirati sustave za pričvršćivanje sidrenih kanala za Vas.