About Hilti

O NAMA

U tvrtki Hilti bavimo se izradom i projektiranjem najsuvremenije tehnologije, softvera i usluga za potrebe profesionalne građevinske industrije.

Radimo u cijelom svijetu, prisutni smo u preko 120 zemalja s više od 30.000 zaposlenika.

Naše tehnologije svakodnevno podržavaju nevjerojatna postignuća inženjeringa širom svijeta: od superbrzog „bullet“ vlaka u Japanu do tunela za metroe duboko ispod najvećih gradova na svijetu.

Nudimo sveobuhvatnu uslugu za vašu građevinu - od softvera za projektiranje, proizvoda i alata za rad na gradilištu do obuke, popravaka, testiranja i konzultantskih usluga. Za vaše građevine širom svijeta, nudimo vam trgovinu s pristupom „sve na jednom mjestu“. 

IZRAVAN RAD S NAŠIM KUPCIMA

Hilti customers

Naši kupci su srž svega što činimo.

Iz tog razloga imamo naše vlastite prodajne timove. Preko dvije trećine Hilti članova tima svakodnevno izravno radi s našim kupcima. To znači 200.000 online interakcija širom svijeta, kao i telefonskim putem i na gradilištima.

U tvrtki Hilti, ne vjerujemo da treba samo sjediti u uredu. Naši prodajni timovi blisko surađuju s kupcima na gradilištima, pronalazeći rješenja za bržu, lakšu i sigurniju izgradnju.

Sve to potiče našu inovaciju, jer poznajemo i razumijemo stvarne potrebe naših kupaca.

PROIZVODIMO I VRŠIMO ISTRAŽIVANJA VEZANA ZA SVOJE VODEĆE PROIZVODE

U tvrtki Hilti, radimo na različit način.

Stvaramo tehnologije, softver i usluge koji se jasno razlikuju od ostalih.

Vodimo svoje vlastite laboratorije za istraživanje i projektiranje, surađujemo s najboljim tehničkim univerzitetima i partnerima širom svijeta.

Vlastite proizvode izrađujemo u Hilti tvornicama i s vanjskim partnerima, obezbjeđujući da svi naši proizvodi odgovaraju istim visokim kvalitetama i standardima.

Hilti je tvrtka u privatnom vlasništvu, koju je 1941. godine osnovao Martin Hilti i kojom i danas upravlja obitelji Hilti. Stoga, izgrađujemo za budućnost, a ne za kratkotrajnu dobit.

VIŠE O TVRTKI HILTI

NAŠA POVIJEST

NAŠA POVIJEST

Više informacija
KORPORATIVNO UPRAVLJANJE

KORPORATIVNO UPRAVLJANJE

Više informacija
KORPORATIVNA ODGOVORNOST

KORPORATIVNA ODGOVORNOST

Više informacija