ZAUSTAVLJANJE POŽARA ZA ARHITEKTE

Vatrozaštitni sustavi su više od samo jednog proizvoda

Hilti firestop for architects

U tvrtki Hilti možemo vam pomoći sa specifikacijom i projektom za sustave pasivne vatrozaštite.

Također nudimo proizvode najsuvremenije tehnologije, softver za projektiranje jednostavan za uporabu i tehničku podršku na gradilištu, online i telefonskim putem. Ako ne možete naći ono što vam treba online, samo se obratite svom lokalnom Hilti uredu.

PROIZVODI SUKLADNI SA VATROZAŠTITNIM PROPISIMA

Hilti vatrozaštitni proizvodi sukladni su s najstrožim međunarodnim standardima kao što su ASTM i EN.

Sigurnost ljudskih života od ključne je važnosti za nas u tvrtki Hilti; imamo više od 30 godina iskustva u istraživanju i razvoju sustava pasivne vatrozaštite.

Nudimo široki asortiman odobrenih proizvoda koji pokrivaju veliki broj primjena na gradilištu.

Vatrozaštitni sustavi mogu biti od pomoći u uspostavljanju procjene zida, stropa ili poda, nakon probijanja kabelom, cijevi ili spojem. Pomažu u sprečavanju širenja vatre, dima i toksičnih plinova i predstavljaju dio plana za sigurnost ljudskih života u zgradama.

NAŠI VATROZAŠTITNI PROIZVODI POBOLJŠAVAJU PERFORMANSE ZGRADE

Hilti vatrozaštitni proizvodi mogu poboljšati strukture zgrade i zaštititi je od požara. Testirani su putem ETA i UL vatrozaštitnih testova i doprinose poboljšanju:

  • akustike u zgradi - tako što blokiraju otvore koji također provode zvuk
  • pomicanja zgrade - što svodi na minimum udare nakon zemljotresa, toplotna pomicanja cjevovoda, strukturalna skretanja ili vibracije u industrijskim objektima
  • zaštite zgrada od plijesni - nudimo proizvode otporne na plijesan koji mogu posebno biti od pomoći u projektiranju bolnica.
  • Sukladnost s certifikatima LEED i BREEAM zelene gradnje.

POMAŽEMO VAM OD PRETPLANIRANJA DO ODOBRENJA ZGRADE

Možemo vam pomoći tijekom cijelog projektiranja, od pretplaniranja do konstrukcije i odobrenja zgrade.

Nudimo vam tehničku biblioteku s online informacijama uključujući 2D crteže koje možete jednostavno izrezati i zalijepiti, dokumente za odobrenja, specifikacije, razne tekstove, itd.

Također možete koristiti Hiltijev Gumb za vatrozaštitno projektiranje (Hilti Button for Firestop) i vrlo bogatu BIM/CAD bibilioteku Hiltijevih proizvoda.

Hiltijev Gumb za vatrozaštitno projektiranje identificira prodiranja, preporučuje vatrozaštitne proizvode s priloženim podacima i generira sastavnicu, štedeći vaše vrijeme čitanja detaljnih propisa i specifikacija proizvoda.

Čini složena projektna izračunavanja lakšim i bržim. Softver je točan, neprekidno ažuriran i zasniva se na dugogodišnjem Hiltijevom istraživanju i razvoju podataka s ciljem dobivanja najboljih projektnih rješenja za vaš projekt.

Također možete nazvati svoj lokalni Hilti tim i tražiti njihovu pomoć na gradilištu ili putem telefona.

PITAJTE INŽENJERA