Baterijski strojevi za pričvršćivanje

Pogledajte najbrže i najčišće alate tvrtke Hilti za postavljanje mehaničkih, električnih i vodovodnih instalacija (MEP) i profila za suhogradnju te način na koji baterije tehnologije Nuron čine potpuno električne alate za pričvršćivanje još učinkovitijima

Pogledajte najbrže i najčišće alate tvrtke Hilti za postavljanje mehaničkih, električnih i vodovodnih instalacija (MEP) i profila za suhogradnju te način na koji baterije tehnologije Nuron čine potpuno električne alate za pričvršćivanje još učinkovitijima
Radnik postavlja gipsanu ploču / profil za suhogradnju na pod služeći se alatom BX 3-22.

Otkrijte pričvršćivanje na baterijski pogon

Prebacite se na baterijske alate radi čišćeg, tišeg i učinkovitijeg pričvršćivanja

Tražite li alternativu direktnom pričvršćivanju na plinski pogon ili bušenju i sidrenju? Baterijski strojevi za direktno pričvršćivanje bez izgaranja brži su, tiši, jednostavniji za upotrebu i ekonomičniji. No najvažnije je to da pružaju performanse u skladu s očekivanjima vašeg tima.

Nadalje, uz najnoviju baterijsku platformu tehnologije Nuron ostvarit ćete veći doseg i veću udobnost u svrhu optimizacije radne snage.

Prebacite se na pričvršćivanje čavala na baterijski pogon

Beskompromisne performanse

Ovim alatima, projektiranima za brži rad i veću produktivnost, može se pričvršćivati na beton, čelik i neke vrste opeke – bez bušenja, sidara i ograničenja uvjetovana gradilištem.

Baterijski alati, bez izgaranja

Nema više skupih plinskih doza ni kartuša koje je potrebno kupovati i skladištiti te kojima je potrebno rukovati i koje treba odlagati u otpad. Uz to, baterijski alati BX 3 tiši su, imaju manji trzaj i zahtijevaju manje čišćenja i održavanja.

Potpuno kompatibilna platforma

Za baterijske alate za pričvršćivanje možete upotrebljavati baterije od 22 V i punjače koje već imate. Da biste ostvarili dulje vrijeme rada putem kompaktne baterije, istražite našu najnoviju platformu tehnologije Nuron.

Radnik pričvršćuje drveni profil placopan na pod služeći se alatom BX 3

Više mogućnosti, više primjena

Pričvršćivanje na baterijski pogon za većinu radova na instalacijama i unutarnjim završnim radovima

Bilo da cijeli dan pričvršćujete kabele, vodove i razvodne kutije iznad glave ili postavljate više kilometara profila za suhogradnju, naši alati linije BX 3 pomažu vam da posao obavljate učinkovitije te da se pritom osjećate udobnije. Brži su i tiši od strojeva na plinski pogon te proizvode manje prašine i vibracija od bušenja.

Što se tiče zadataka pričvršćivanja rešetki i spajanja, alat BX 3-BT radi s čavlima s navojem. Za razliku od nekih alata pokretanih izgaranjem, direktni pričvršćivači na baterijski pogon ne zahtijevaju posebnu obuku ni dozvole, pa s poslom možete započeti odmah.

radnik putem pametnog telefona provjerava direktni pričvršćivač na baterijski pogon

Brzo, bezbrižno pričvršćivanje

Značajke koje olakšavaju rad na gradilištu pomažu vam dulje obavljati više posla

Bez plina, bez problema. Baterijski strojevi za direktno pričvršćivanje služe se snažnim mehaničkim pogonima koji bolje odgovaraju ritmu i brzini rada, dok istovremeno pružaju dosljedniju kvalitetu pričvršćivanja.

Primijetit ćete i manje trzaja i zaglavljivanja, što dugoročno smanjuje vrijeme utrošeno na zastoje. Iskoristite prednosti spremnika koji se jednostavno puni i novog indikatora punjenja.

BX 3-22: za trenutak kada budete spremni plin zamijeniti baterijama

Cjelodnevno baterijsko pričvršćivanje

BX 3-22: za trenutak kada budete spremni plin zamijeniti baterijama

Direktni pričvršćivač BX 3-22 pruža još veću brzinu i produljeno vrijeme rada za pričvršćivanje na baterijski pogon. Bilo da pričvršćujete na beton ili čelik, alat BX 3-22 može izvesti do 850 pričvrsnih točaka po jednom punjenju.

Kao dio platforme širokog raspona tehnologije Nuron od 22 V, kompaktna baterija visoke izlazne snage vrlo je prikladna za rad u razini iznad glave.

Tehnologije pričvršćivanja jednake onima koje već primjenjujete

Beskompromisni pričvršćivači

Tehnologije pričvršćivanja jednake onima koje već primjenjujete

Razvijeni usporedno s alatima linije BX 3 kako bi povećali njihove performanse, naši čavli u traci, s galvaniziranim premazom od cinka pružaju svakodnevna rješenja za pričvršćivanje profila za suhogradnju i elemenata kao što su pričvršćivači kabela, pričvršćivači vodova i stropne spojnice na beton, opeku, ispunjene blokove i čelik.

Što se tiče primjena alata X-BT, naši čavli s navojem i oštrim vrhom mogu se upotrebljavati za zadatke pričvršćivanja rešetki, uzemljenja i privremenog pričvršćivanja bez gnjavaže s izgaranjem.

TREBA LI VAM STROJ NA BARUTNI POGON?

U redu je, shvaćamo. Naš asortiman strojeva na barutni pogon ima potrebnu snagu za direktno pričvršćivanje na vrlo tvrd beton, neovisno o zadatku.

Kupnja strojeva za pričvršćivanje na barutni pogon

UDOBNIJI RAD

Za direktno pričvršćivanje potrebno je uložiti veliku količinu fizički zahtjevnog i zamarajućeg rada u razini iznad glave. Nosivi egzoskeletni sustav EXO-O1 pomaže smanjiti naprezanje kako biste bili produktivniji.

Kupnja nosivog egzoskeletnog sustava EXO-O1