KAKO ODABRATI ODGOVARAJUĆI SUSTAV ZA DETEKCIJU

Hiltijevi skeneri za beton i bežični sustavi za detekciju

U tvrtki Hilti nudimo široki raspon sustava za detekciju koji služe za pronalaženje skrivene armature, cijevi, žica pod naponom i drugih ugrađenih predmeta u betonu i osnovnim materijalima.

Odabir ovisi samo o tome na čemu radite, bilo da tražite armaturu, žice pod naponom ili trebate skenirati veliku strukturu.

Hiltijevi bežični sustavi za detekciju mogu vam pomoći kod nedestruktivnog testiranja i sprečavanja udara prije bušenja, jezgrovanja, rezanja i piljenja.

PITAJTE INŽENJERA

HILTIJEV UREĐAJ PS 50 MULTIDETECTOR

HILTIJEV UREĐAJ PS 50 MULTIDETECTOR

Radi se o korisnom višenamjenskom alatu za pronalaženje različitih vrsta predmeta u različitim osnovnim materijalima do maksimalne dubine od 15 cm. Hiltijev uređaj PS 50 Multidetector otkriva metalne ili plastične cijevi, žice pod naponom, drvo, metalnu armaturu i slično.

Više informacija
HILTIJEV SUSTAV ZA DETEKCIJU PS 250 FERROSCAN

HILTIJEV SUSTAV ZA DETEKCIJU PS 250 FERROSCAN

Projektiran je za nedestruktivno testiranje i pronalaženje armature u betonu, procjenu veličine armature, promjera i dubine zaštitnog sloja betona.

Više informacija
HILTIJEV SUSTAV ZA DETEKCIJU PS 1000 X-SCAN

HILTIJEV SUSTAV ZA DETEKCIJU PS 1000 X-SCAN

Projektiran je za skeniranje velikih područja i pronalaženje metalnih i nemetalnih predmeta uključujući žice pod naponom, smještene u višestrukim slojevima osnovnih materijala do dubine od 30 cm.[

Više informacija
HILTIJEV SUSTAV ZA DETEKCIJU PX 10 TRANSPOINTER

HILTIJEV SUSTAV ZA DETEKCIJU PX 10 TRANSPOINTER

Pokazuje kako i gdje treba bušiti. Pomaže vam da otkrijete izlazna mjesta bušenih rupa i također da izmjerite gustoću osnovnog materijala kako biste izračunali dužine i kutove bušenja.

Više informacija

ŠTA ČINI SPECIJALNIM HILTIJEVE ALATE ZA DETEKCIJU

Hilti PX 10 Transpointer detection system

Naši alati za detekciju su bežični, otporni na udare, prašinu i vodu i daju rezultate u realnom vremenu tako da možete označavati gradilište dok skenirate.

Također nudimo Hiltijev softver za detekciju za dobivanje detaljnije analize skeniranih podataka, ispis izvješća, arhiviranje skeniranih podataka i integraciju s drugim CAD softver aplikacijama.

ZAHTJEV ZA BEPLATNU DEMONSTRACIJU NA GRADILIŠTU

Obratite se svom lokalnom Hilti timu kako biste dobili besplatnu demonstraciju ili pogledajte dodatne informacije. Bit će nam drago pomoći vam na gradilištu, online ili telefonskim putem.