Hilti softver

Hilti softver

NAŠ SOFTVER ZA PRORAČUN SPREGNUTIH KONSTRUKCIJA

Dinamički proračun spregnutih konstrukcija

Naš Softver za proračun spregnutih konstrukcija pomaže inženjerima da jednostavno izvedu proračune spregnutih konstrukcija prema standardima Eurocodea. Upravljajte svojim tijekom proračuna od faze proračuna do detaljne projektne dokumentacije. Prijavite se na Hilti On Line prije nego pristupite Softveru za proračun spregnutih konstrukcija. Ovo su koraci koje trebate slijediti:

Spremni za Vaše jedinstvene proračune

Bez obzira radite li na novom proračunu sa standardnim čeličnim gredama i profiliranim limom ili na osjetljivom projektu rehabilitacije s postojećim čeličnim profilima, proračun spregnutih konstrukcija može Vam pomoći da učinkovito projektirate najbolje rješenje.

Sve što trebate učiniti je unijeti kritične vrijednosti proračuna i ograničenja, definirati kombinacije opterećenja i pozicije konektora. Tada će vam konačno izvješće pokazati vaše opise izračuna, proračune i nacrte koji će vam pomoći u instalaciji na gradilištu.

Prednosti korištenja našeg proračuna spregnutih konstrukcija

HIlti softver

Povećajte svoju produktivnost

Zaboravite improvizirane proračunske tablice ili komplicirane pakete za konstrukcijski proračun – sada možete izvesti proračune za nekoliko minuta, sa osiguranjem sigurnosti i preciznosti.

Spregnute konstrukcije

Povećajte svoju profitabilnost

Maksimalno povećajte svoje ulaganje na gradilištu uz konkurentnu, pouzdanu i odobrenu alternativu dugotrajnim radovima zavarivanja.

Budite sigurni i u skladu s pravilima

Budite sigurni i u skladu s pravilima

Sigurnost i pouzdanost osiguravaju se usklađivanjem normi zajedno s pravim proizvodom koji je odabran. Naš proračun spregnutih konstrukcija nudi vam oboje. Koristi ažurirane Eurocodove i relevantne nacionalne anekse u kombinaciji s materijalom na tržištu koji je podržan Europskom tehničkom ocjenom (ETA).

Prilagodite proračun i precizno izračunajte

  • Unutarnje i rubne grede u jednostavno podržanoj konfiguraciji, s prilagodljivom geometrijom čeličnog profila i čvrstoćom čelika
  • Lagani i standardni beton
  • Čvrsta ploča i ploča s profiliranim limom
  • Linijska opterećenja i točkasta opterećenja
  • Poduprti i nepodupirani uvjeti u fazi izgradnje
  • Plastično ponašanje materijala
  • Provjere momenta savijanja i otpornosti na smicanje, uključujući provjeru izvijanja i bočnog torzijskog izvijanja

Kreiranje i arhiviranje projektnih podataka
Naš proračun spregnutih konstrukcija pomaže u jednostavnoj dokumentaciji . Spremite, ponovno posjetite i uredite projekte u prilagodljivom okruženju.
 

Dijelite unutar svoje mreže
Spremite svoj projekt, izvezite i podijelite sa svojim kolegama. Ne morate ništa instalirati - vaši će kolege samo trebati posjetiti našu lokalnu web stranicu, registrirati se i početi koristiti aplikaciju.


Budite uvjereni da ćete tijekom cijelog procesa dobiti stručnost Hilti-ja
Instalateri se tijekom instalacije vode prema naznakama pozicioniranja u izvješću - i moći ćete se usredotočiti na sljedeći projekt. A u slučaju sumnje, naši resursi za prodaju i inženjering uvijek su tu da vam pomognu.

Softver je besplatan za Hilti registrirane korisnike

Softveru za proračun spregnutih konstrukcija možete pristupiti besplatno na svom internet pregledniku.

Samo se prvo trebate registrirati na Hilti On Line, a zatim putem svog računa možete pristupiti softveru.

OBRATITE NAM SE.