SMJERNICE ZA PROJEKTIRANJE SUSTAVA MODULARNIH NOSAČA

Kako projektirati sustave nosača za instalacije

U tvrtki Hilti imamo desetljeća iskustva u projektiranju i izgradnji sustava modularnih nosača širom svijeta.

Iz tog razloga možemo iskoristiti naše iskustvo kako bismo vam pomogli u projektiranju vaših zgrada i projekata. To se odnosi na sva gradilišta, od statičkog opterećenja do posebnih instalacija, kao što su vatrozaštita, zvučna instalacija i seizmička rješenja.

Nudimo široki raspon pomoći uključujući softver za projektiranje, tehničke podatke i stručne savjete naših Hilti inženjera.

SEIZMIČKO PROJEKTIRANJE

Izgradnja zgrada otpornih na zemljotrese postaje sve veći zahtjev u građevinskom projektiranju. Naši inženjeri mogu vam pomoći u pronalaženju proizvoda i tipičnih rješenja i mogu vam pružiti podršku u složenim izračunavanjima u svim fazama projektiranja i izgradnje.

Više informacija

PROJEKTIRANJE SUSTAVA OTPORNIH NA VATRU

Već više od 25 godina projektiramo i izgrađujemo sustave modularnih nosača otporne na vatru. Saznajte više o tome kako projektirati nosače otporne na vatru koristeći široki asortiman naših proizvoda.

Više informacija

PROJEKTIRANJE SUSTAVA OTPORNIH NA KOROZIJU

Naši Hilti sustavi modularnih nosača dostupni su u širokom asortimanu materijala i obloga, od primjene u suhom zatvorenom prostoru do uvjeta u priobalnom području. Zahvaljujući našem dugotrajnom istraživanju i razvoju, posjedujemo veliku stručnost i možemo vam pomoći savjetima vezanim za odabir odgovarajućeg rješenja kako bi se izbjegla korozija.

Više informacija

PROJEKTIRANJE TOPLINSKOG ŠIRENJA

Najveći izazov kod pričvršćivanja cijevi za grijanje je toplinsko širenje cijevi i njegov utjecaj na nosače cijevi i okolno područje. Pogledajte kako dopustiti toplinsko širenje u vašem projektu pomoću četiri ključna principa za kontrolu toplinskog širenja cijevi.

Više informacija