SMJERNICE ZA PROJEKTIRANJE SUSTAVA MODULARNIH NOSAČA

Kako projektirati sustave nosača za instalacije

U tvrtki Hilti imamo desetljeća iskustva u projektiranju i izgradnji sustava modularnih nosača širom svijeta.

Iz tog razloga možemo iskoristiti naše iskustvo kako bismo vam pomogli u projektiranju vaših zgrada i projekata. To se odnosi na sva gradilišta, od statičkog opterećenja do posebnih instalacija, kao što su vatrozaštita, zvučna instalacija i seizmička rješenja.

Nudimo široki raspon pomoći uključujući softver za projektiranje, tehničke podatke i stručne savjete naših Hilti inženjera.

SEIZMIČKO PROJEKTIRANJE

SEIZMIČKO PROJEKTIRANJE

Izgradnja zgrada otpornih na zemljotrese postaje sve veći zahtjev u građevinskom projektiranju. Naši inženjeri mogu vam pomoći u pronalaženju proizvoda i tipičnih rješenja i mogu vam pružiti podršku u složenim izračunavanjima u svim fazama projektiranja i izgradnje.

Više informacija
PROJEKTIRANJE SUSTAVA OTPORNIH NA VATRU

PROJEKTIRANJE SUSTAVA OTPORNIH NA VATRU

Već više od 25 godina projektiramo i izgrađujemo sustave modularnih nosača otporne na vatru. Saznajte više o tome kako projektirati nosače otporne na vatru koristeći široki asortiman naših proizvoda.

Više informacija
PROJEKTIRANJE SUSTAVA OTPORNIH NA KOROZIJU

PROJEKTIRANJE SUSTAVA OTPORNIH NA KOROZIJU

Naši Hilti sustavi modularnih nosača dostupni su u širokom asortimanu materijala i obloga, od primjene u suhom zatvorenom prostoru do uvjeta u priobalnom području. Zahvaljujući našem dugotrajnom istraživanju i razvoju, posjedujemo veliku stručnost i možemo vam pomoći savjetima vezanim za odabir odgovarajućeg rješenja kako bi se izbjegla korozija.

Više informacija
PROJEKTIRANJE TOPLINSKOG ŠIRENJA

PROJEKTIRANJE TOPLINSKOG ŠIRENJA

Najveći izazov kod pričvršćivanja cijevi za grijanje je toplinsko širenje cijevi i njegov utjecaj na nosače cijevi i okolno područje. Pogledajte kako dopustiti toplinsko širenje u vašem projektu pomoću četiri ključna principa za kontrolu toplinskog širenja cijevi.

Više informacija